Gradonačelnik Makarske se 'pere': Gosti iz BiH su dragi, spasili su nam sezonu u doba korone

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kuglof

samo idiot iz Bosne i Bercegovine treba ići u Makarsku

Ucitelj

TA 🤔 SVAKAKO VAM NASI CIGANI SAKUPLJAJU BOCE ,LIMENKE I OSTALI OTPAD!🤷‍♀️

Ucitelj

TA 🤔 SVAKAKO VAM NASI CIGANI SAKUPLJAJU BOCE ,LIMENKE I OSTALI OTPAD!🤷‍♀️

Pp

Prvo sapun pa parfem

Pp

Prvo sapun pa parfem

Sad

bi svaka primorska selendra u Dalmaciji da glumi Monte Karlo ili Sen Trope, bar po cijenama. A ne nude ništa više nego što su nudili i prije 50 godina - sunce i more. Bosanski turisti su tokom tih godina bukvalno izgradili Makarsku rivijeru, to se lako zaboravlja. Zašto ne kaznite novčano te koji roštiljaju ili bacaju smeće? E, a treba radit, obilazit, a ko će to po ovoj žegi, lakše je fašisti iz malog mista sidit u hladu gradonačelničkog ureda i laprdat.

Benka

Da ima dovoljno kontejnera bilo bi I smece gdje treba da bude . A zasto se konstantno negativno pise o turistima iz BiH je upitno I samo Po sebi trazi objasnjenje . Po svim normama gostoprimstva I dobodoslice primjedbe se daju opcenito a dobri domacin nikad ne proziva jednu drzavu ,narod ili bilo Koji skupinu cak I Po godinama itd. Vrlo ne jasna poruka koja odvraca od Makarske rivijere.

Habuhabuhabu

Ima i u nas gradonačelnika što ne znaju očistiti svoje gradove. Ako ne znaš, odstupiš. Daš mjesto nekom snalažljivom. I Split im je ogromna kanta za smeće, a tamo BiH turisti ne pale roštilj.

Duško Dugouško

>>Da ima dovoljno kontejnera bilo bi I smece gdje treba da bude . A zasto se konstantno negativno pise o turistima iz BiH je upitno I samo Po sebi trazi objasnjenje . Po svim normama gostoprimstva I dobodoslice primjedbe se daju opcenito a dobri domacin nikad ne proziva jednu drzavu ,narod ili bilo Koji skupinu cak I Po godinama itd. Vrlo ne jasna poruka koja odvraca od Makarske rivijere. ka Benka<< ...To su pravu. Vidite kako stojite sa smećem u vlastitom gradu, ili selu, posebno na obalama rijeka. Užasno malo posvećujete brigu tome. Isto se ponašate kad se nađete kao doseljenici po europskim gradovima. Roštiljate gdje vam padne na pamet, a čišćenje prostora prije nego što odete je misaona imenica. Kažem vi i vas, bez da sam ikoga specificirao posebno.

/ Najnovije