Građani Cetinja zapalili svijeće za tragično stradale sugrađane: Najmlađa žrtva imala 8 godina

1
Radiosarajevo.ba
Građani Cetinja zapalili svijeće za tragično stradale sugrađane: Najmlađa žrtva imala 8 godina
Danijela Lasica / Građani Cetinja zapalili svijeće...

Građani Cetinja okupili su se na Gradskom trgu večeras kako bi zapalili svijeće i odali počast stradalima u tragediji koja je Prijestonicu zadesila u petak.

Vuk Borilović usmrtio je desetero ljudi, a ranio šest. Prema za sada nepotvrđenim informacijama, njega je usmrtio sugrađanin Nenad Neno Kaluđerović nakon što ga je policija prethodno ranila, a upravo će obdukcioni nalaz otkloniti sve sumnje.

Nesrećno nastradali su sahranjeni jučer na Cetinju.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Čak tri puta telefonirao: Koga je zvao masovni ubica sa Cetinja?

Čak tri puta telefonirao: Koga je zvao masovni ubica sa Cetinja?

Najmlađi od njih imao je samo osam godina, najstariji 81 godinu, piše Vijesti.me.

Policija je u toku današnjeg dana uputila i apel javnosti.

"U interesu javnosti, ukazujemo da na osnovu prikupljenih saznanja postoje indicije, zasnovane na iskazima osoba iz neposrednog okruženja V.B., koje su ukazivale na promjene u njegovom ponašanju, ali ne i na potencijalno izvršenje ovakvog zločina, te je tim povodom bio zakazan specijalistički pregled V. B.

Građani Cetinja zapalili svijeće...
Danijela Lasica: Građani Cetinja zapalili svijeće...

Naglašavamo i da ne postoje saznanja, niti je policiji prijavljivano, da su postojali raniji konflkti, niti bilo kakav prethodni napad u posljednjem periodu od strane V.B. na porodicu podstanara. U istom smislu, ne treba dovoditi u uzročno-posljedičnu vezu izvršenje ovog teškog zločina sa bilo kakvim protivpravnim ponašanjima iz prethodnog perioda.

Veoma je važno, posebno u kontekstu brojnih neodgovornih komentara, objava, saopštenja i ponašanja da se spriječe bilo kakvi povodi za dalje konflikte između porodica, a pogotovo u okviru negativnih običaja koji treba da budu iskorenjeni na području Crne Gore", navodi se u policijskom apelu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije