Grabar-Kitarović o EU: Jako zamjeram što još uvijek nisu otvoreni pregovori s BiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

***

Lazar

Koja prevrtljivica,a tko je po EU i dalje govorio da u BiH postaje kampovi za uvjezbavanje na desetine hiljada mudjahedina i isilovaca ? Ona naravno .

Kralj Bosne Ostoja

Zanimljivo, amerikanci, suprotno svojoj demokratiji, i dalje forsiraju taj zlocinacki islamofobni model BiH. Sta bi bila Amerika i NATO bez sadasnje Evrope, ako bi pravoslavni i slavenski dio pristupio Rusiji. Bez istinskog sekularizma nema Evrope. Krstaska Evropa to ne moze obezbjediti. Vezivna komponenta je sekularizam sa ISLAMOM. Osnov za to su Balkanski muslimani. Evropski islam! Bez BiH toga nece biti. Nestace sadasnja EU i NATO! Istok ce zamjeniti Zapad. Oni ce prigrliti muslimane.

Ljiljan

***

/

*** se vise na tu EU !!!

Priznaj da bi prevrnuo prevrtljivicu! :)

Koja prevrtljivica,a tko je po EU i dalje govorio da u BiH postaje kampovi za uvjezbavanje na desetine hiljada mudjahedina i isilovaca ? Ona naravno . ka Lazar

/ Najnovije