Gosti ušli u apartman 13 sati prije check ina, Booking odbio da im naplati dodatnu noć

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MIJO

BOOKING JE SVJETSKA AGENCIJA I OVI PRIMITIVCI SVE LAZU. BOOKING POSTUJE STO JE SA NJIMA POTPISAO . MISLE DA SU NA PIJACI.:):):) NIJE TURIZAM

Mario

Trc b a l i j a poljem ja za njim da ga koljem.

Tuner

Jahahahahaha ovo vijest hahahhaha

Tsn

Ne znam tko je naivniji, tekstopisac ili tvorac priče, iznajmljivač. Sve što je trebalo je da im kaže da im se to naplaćuje ako je mogao im dati ranije, a u suprotnom ako nije htio ili oni nisu to im odbije ulazak prije reklamira ih ulaza.

/ Najnovije