Gosti nezadovoljni: "Pogledajte prizore sa plaže u Tučepima, neka neko reagira"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

. (.)

Dobro bi vam sad dosli paradajz turisti...aaa? Prije svega treba malo ljubaznosti, pa onda profesionalizma i mozda bi vam neko i dosao... Sami ste krivi.

z

pravo gužva

Boom

Je to mislite na Sarajevsku ljubaznost i profesionalizam.Plaćanje troduplo odratno ponašanje prema turistima.

. (.)

Je to mislite na Sarajevsku ljubaznost i profesionalizam.Plaćanje troduplo odratno ponašanje prema turistima. ka Boom sto se covjek nadje prozvanim, znaci nisam daleko od istine. Hahahah

nasvasta

Kamenjarska europska kultura hihihi.

Gost

Ne komentirate ono što je bit ovog članka a to je da su plaže pretrpane pa se ljudi na ovakav način SNALAZE za lokaciju u hladovini.

Boom

Učite od Srajlica

Ero

Kupajte se na tuzlanskoj žabokrečini.

Boom

.(.) A ti nisi skonto šta sam rekao.Aj pročitaj ponovo

Lafo Mamone

Je to mislite na Sarajevsku ljubaznost i profesionalizam.Plaćanje troduplo odratno ponašanje prema turistima. ka Boom Bravo!

Gost

Bosanci nemaju mora a svaki dan o tome pišu.

A. A. A

Citam komentare pa vidim da komentarisu kako bosanci nemaju mora I tako kao prvo mnoge drzave nemaju more mi imamo malo obale Neum Ali to vama smeta jer tu prekidamo casu drzavicu tako da nekada bi po vama trebao biit I Neum vas Ali mozda nekada dole od Neuma Bude nase bas kao prije... Ne treba dozvoliit ni da se lezajke postavljaju ako izdaju lezajke nisu kupili plazu

/ Najnovije