Glumica Ivana Panzalović, sva u krvi, bježala od svog momka nasilnika

Radiosarajevo.ba
Glumica Ivana Panzalović, sva u krvi, bježala od svog momka nasilnika
Srbijanski mediji otkivaju šta se desilo u noći između srijede i četvrtka na Dedinju, kada je plastični hirurg Srđan Cvetanović (59) pucao u svoju devojku Ivanu Panzalović, inače glumicu (30), a zatim izvršio samoubistvo.

Kako piše Blic.rs. tome su prethodili mjeseci žestokih svađa i potresnih scena koje su se ponekad odigravale i pred očima uplašenih komšija.

Ispred zgrade na Dedinju u kojoj je par živio juče su se mogli vidjeti polomljeni ventilator, luster, čaše koje su ljubavnici u žaru svađe bacali kroz prozor. Krvi je bila posvuda, a rano ujutru, oko četiri sata, pucnji iz stana uglednog hirurga probudili su stanare.

"Pogledao sam kroz prozor i vidio tu djevojku kako sva krvava sa čalmom na glavi izlazi iz zgrade i zapomaže. Bila je prekrivena krvlju. Nekoliko minuta kasnije stigla je policija", priča susjed.

Ranjavanju i suicidu prethodila je žestoka svađa, a komšije kažu da je bila samo jedna u nizu.

"Prije mesec dana čula sam zaglušujuću dreku u hodniku, izašla da ponudim pomoć i imala šta da vidim. Ivana je samo u tangama i majičici trčala po zgradi do ulaznih vrata. Pokušala je da ih otvori, ali Srđan je stajao sa spoljne strane i držao kvaku, da ona ne izađe. Vrištala je na njega „idiote doktorski, pusti me napolje“, a meni rekla da joj je „napravio šljivu na oku“. Odbila je pomoć. Nije bila uplašena, bila je besna", priča jedna komšinica.

"Poslednjih meseci iz stana je usred noći redovno dopirala buka. No, lomljava koja me je sinoć trgla iz sna bila je nikad glasnija. Nešto je pucalo, padalo, a kada sam ujutru zatekla sve te pobacane stvari, shvatila sam šta se dogodilo - kaže ona.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije