Glumac Lečić se oglasio o optužbama za silovanje kolegice Štajnfeld

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sta ce

Nije papak kriv sto je odrasto u uslovima gdje su te stvari bile normalne. U njih caca ujnu spotanke sad pa sad, nekad i uzu familiju.

MDMMD

Nije papak kriv sto je odrasto u uslovima gdje su te stvari bile normalne. U njih caca ujnu spotanke sad pa sad, nekad i uzu familiju. ka Sta ce Nije istina djubre jedno smrdljivo. Dosta vise. Prvo meti pred svojim vratima. To mozda tvoj daljnji predak, Srbin, ucinio nesto takvo pa se sad u familiji radjaju idioti kao ti.

Nemo' da se srdis

Nisi ti kriv. Jos imas priliku da prihvatis istinu i pravu vjeru.

Hm

Jadni muslimani imaju problem sa identitetom. Nisu krivi što su takvi. Ali treba biti što dalje od takvih psihičkih bolesnika! A, što se tiče silovanja, to su muško-ženski odnosi, a ne nacionalni!

/ Najnovije