Glavni Putinov propagandist u emisiji vrtio izjave Milanovića pa ga pohvalio: 'Idu iz rata u rat'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šef odjela za narkotike

***

Bosanac

***

hgvhhhijijiji

Latinska posla kao pavelić-tito. Ni milanovićeve šuplje nadam se neće sprečiti denacifikaciju hrvatske. Oni su davno odabrali stranu a od nas *****t više nikada dobiti neće ;)

Šef odjela za narkotike

Ne kontam ovaj portal... Napišeš općepoznatu činjenicu da je ova *** - i obrišu ti kom.... Aaaa kontam... Ne dozvoljavate reklamu za kokain kojim ga rusi uređuje... Sve ok, sve pet

Gh

Sve to sto je rekao milanovic stoji. Samo je milanovic zaboravio da je tako nastala i njegova hrvatska, uz podrsku zapada, amerike i nato pakta, inace bi i dalje postojala republika srpska krajina. Oni su vam pomogli da dobijete tzv. samostalnost, a sad im vi vracate dug time sto uvodite sankcije onima kojima oni kazu da treba, kuzis zoki? Ili si mislio da je to bila cisto prijateljska pomoc, nicim uslovljena i bez interesa amerike? Kao i ova tzv. bespovratna sredstva eu, dobri neki ljudi dijele pare sakom i kapom, kao da rastu na grani. Shvatices to jednog dana zoki, kad shvatis da ti je i ime i prezime cisto srpsko.

I naš konj je za trke

Ovaj što ga guraše u UN, Milanovićev učitelj.. Sve kao soc demo a tvrda desnica, SDA i HDZ. Lagumdžija i njegov đak Mile

Hercegovac u Bosni

Sad Миланович konta, ma pusti pohvale, daj lovu, posalji po Dodiku, da svratim ,kad odem odlikovat bojovnike u Busovacu.

Gh

Sta je bilo zoki, proradili srpski slobodarski geni?!

/ Najnovije