Gazda izbacio studenticu zbog epilepsije: 'To nikad nisam doživjela...'

Radiosarajevo.ba
Gazda izbacio studenticu zbog epilepsije: 'To nikad nisam doživjela...'
Foto: Pixabay / Split

Cimerica se preplašila i pozvala Hitnu, došli su, dali mi terapiju, a onda je u 11 sati navečer nazvao gazda i rekao mi da imam rok do sutra u podne iseliti se iz stana - prepričava Ela Milićević

Studentica iz Vrgorca (23) kaže kako je izbačena iz stana u Splitu zajedno sa svojim cimericama nakon što je doživjela epileptički napadaj.

Ela Milićević, studentica Pravnog fakulteta u Splitu, izbačena je iz stana od 100 kvadrata na Sućidru koji se još u nedjelju ujutro činio kao jack pot, piše Slobodna Dalmacija.

"Sve je u početku bilo divno i krasno. Lako smo se dogovorili oko najamnine od 700 eura mjesečno za nas četiri cimerice, najmodavci nam nisu tražili ni polog, pristali su da im plaćamo kad nam sjedne plaća, odmah smo dobili ugovore... A onda sam ja u nedjelju navečer u stanu dobila epileptički napad... Baš smo jeli pizzu, ja, moja cimerica i njen prijatelj, koji živi u susjedstvu. Cimerica se preplašila i pozvala Hitnu, došli su, dali mi terapiju, a onda je u 11 sati navečer nazvao gazda i rekao mi da imam rok do sutra u podne iseliti se iz stana", prepričava Milićević, koja epilepsiju ima već sedam godina i već dugo nije imala napad.

"Počeo mi je govoriti da sam muljatorica, da sam izmislila svoju bolest, da je provjerio u bolnici na Firulama, da nemamo valjane ugovore... Uglavnom, naveo je brojne nesuvisle razloge za raskid ugovora o najmu stana, iako je jasno da je bio samo jedan - moja bolest. A to mi je najgore. U srednjoj školi u Vrgorcu su mi se rugali zbog epilepsije, ali nikada ovakvu diskriminaciju nisam doživjela od odraslih ljudi", kaže Ela.

Gazda je nije htio pustiti u stan po stvari pa je pozvala odvjetnicu i policiju. Dok je čekala "plavce" pozlilo joj je, a gazda joj, kaže, nije htio ni vode dati. S njim će se obračunati - na sudu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije