Pansion sa zastavom i grbom NDH kod Zadra reklamira se na Bookingu

Radiosarajevo.ba
Pansion sa zastavom i grbom NDH kod Zadra reklamira se na Bookingu
Foto: Index.hr / Pansion Kardum

Iako je Indexov konkurs za izbor najružnije građevine na Jadranu završio, naknadno je redakcija dobila fotografiju ove nakaradne građevine koja je smještena u Bibinju kod Zadra i bilo bi šteta ne objaviti je.

Dva grba s prvim bijelim poljem

Kao što se vidi na fotografiji, na samoj zgradi pansiona je zabetoniran grb s prvim bijelim poljem na šahovnici, ali vlasniku pansiona to očito nije bilo dovoljno pa je dodatno izvjesio i zastavu, ali ne službenu zastavu Republike Hrvatske nego zastavu čiji grb, naravno, također počinje s prvim bijelim poljem, piše Index.hr.

Oglašava se na Bookingu

Riječ je pansionu Kardum u Bibinju koji se oglašava na Bookingu gdje gosti odmah iz priloženih fotografija mogu vidjeti grb na pansionu koji je teško ne primijetiti jer itekako bode u oči.

"Pansion je udaljen 6 km od Zadra. Nudi sobe s balkonom s pogledom na Jadransko more. Svaka soba sadrži prostor za sjedenje, drvene podove i TV sa satelitskim programima. Također je na raspolaganju privatna kupaonica. Hotelski restoran poslužuje doručak, a na raspolaganju je à la carte restoran na 100 metara. Na pansionu je također dostupna sunčana terasa. Centar Bibinja udaljen je 1 km. Pansion gostima nudi besplatno parkiralište", piše u opisu na stranici Bookinga.

Gost hotela: "Hotel će otkazati gostima na dan dolaska"

Dva noćenja za dvije osobe u ovom pansionu s upitnim simbolima iznosi 1.183 kune (313 KM), a na TripAdvisoru je dobio prosječnu ocjenu 3 te samo dva komentara. Dok je jedan korisnik bio zadovoljan, drugi je, prošlog ljeta, na njemačkom napisao: "Hotel će otkazati gostima sobe na dan rezerviranog dolaska."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije