Fotografija Nestorovića hit: Šta kažete na piramidu koja štiti od korone?

Radiosarajevo.ba
Fotografija Nestorovića hit: Šta kažete na piramidu koja štiti od korone?
Facebook / Nestorović i Domonja

Srbijanski pulmolog Branimir Nestorović poznat je po izjavama koje, malo je reći, postaju kultne i prepričavaju se danima. Ipak, najnovije fotografije koje je Mirjana Domonji, predsjednica Ekološkog pokreta opštine Stara Pazova Eko San, objavila na svomFacebook profilu zapalile su društvene mreže, piše Blic.rs. 

Naime, na njima vidimo dr Nestorovića, a ispred njega takozvanu "biopiramidu orgonit", za koju Domonji tvrdi da služi kao prevencija od mnogih bolesti, pa i od trenutno aktuelnog COVID-19..

"Želja da svoje i iskustvo svojih prijatelja i saradnika u vezi s korištenjem orgonita prenesem onima koji to žele da čuju i primjene kao preventivu za svoje zdravlje, kao i otklanjanje posljedica već nastalih bolesti, što podrazumjeva sva kancerozna oboljenja, kao i najnovija kovid oboljenja odvela me je kod poznatog i cijenjenog profesora i doktora Branimira Nestorovića", objavila je Domonji.

"Bolje spriječiti nego liječiti! Biopiramida Eko San orgonit djeluje u prostoru od 500 kvadratnih metara, štiti od štetnog zračenja i koronavirusa", navela je ona uz broj telefona na koji se ovaj "lek za sve" može poručiti.

Iz svega ovoga, dalo bi se zaključiti da i dr Nestorović podržava upotrebu ove neobične ljekovite piramide, mada će se sigurno i sam doktor tim povodom izjasniti. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije