Filmska pljačka: Muškarac sa maskom uperio kuhinjski nož u prodavačicu

0
Radiosarajevo.ba
Filmska pljačka: Muškarac sa maskom uperio kuhinjski nož u prodavačicu
Print Screen / Trenutak napada

Strašna pljačka dogodila se danas u jednoj prodavnici u Balkanskoj ulici  u Beogradu na broju 36, gdje je muškararac napao prodavačicu nožem, uzeo novac iz kase i pobjegao.

Filmska scena zabilježena je na snimku koji pokazuje kako muškarac sa kapuljačom na glavi i zaštitnom maskom na licu drži ženu jednom rukom dok drugom rukom drži uperen nož u njenom pravcu.

Na snimku se vidi da sirota žena, savijajući glavu pokušava da se otrgne napadaču, međutim, on jednom rukom nastavlja da je steže ne spuštajući nož iz druge ruke, piše Blic.rs.

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

Za sada nije poznato da li je žena ovom prilikom povrijeđena, jer postoje momenti koji na snimku nisu najbolje vidljivi.

Muškarac je na kraju očigledno uspio da natjera prodavačicu da mu da novac iz kase, sudeći prema snimku koji pokazuje da je žena došla sa druge strane pulta, predala mu pazar, koji je on pokupio i pobjegao.

Dramatičan video pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije