Filipović: Abazović će skupo platiti svu podršku srpskih nacionalista

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Krivokapić, Bečić i ostatak svetosavaca su i doošli na vlast nasilnim protestima uz pomoć SPC-a. Sada pokušavaju na isti način da zadrže propalu prosrpsku većinu. Bez Dritanja, bošnjačkih i Albanskih stranaka svi će završiti na teškoj robiji zbog pokušaja državnog udara. Njima treba mila na kosti !

071

Pa ko ima dva grama mozga u glavi znao je da ova vlada neće završiti mandat.

Kukunjemu

Zasluzio je,jer je iz osobne mrznje podrzao cetnickog premjera i prosrpsku politiku.sto god dozivi zasluzio je pa i da svi cetnici dobro iskaraju kao sto sada arapi i crnci karaju karadzica i mladica u engleskom zatvoru.

Леми

Сада су криви Четници зато што Абазовић жели да направи коалицију са Ђукановићевим криминално-нарко ДПС-ом?! Чудна логика. Подсећања ради Абазовић је дошао на власт критикујући лоповски режим Ђукановића, а сада би са њим да прави Владу. У нормалном демократском свијету или Абазовић даје оставку на све позиције и повлачи се или иду нови избори. У овом случају он је Лопов који прави власт са криминалним нарко кертелом на челу са Милом Ђукановићем.

Nezavisna Boka

Podrska za Zdravka Krivokapica i vladu iz Boke Kotorske od Bokelja.Nisu samo Srbi uz njega

Genocidasi

Neka plati pseto izdajnički .koliko je bio glup i naivan kao da nije imao ni jedan razred osnovne škole.

/ Najnovije