Epidemiolog Kon zbog delta soja upozorio na scenariji koji se nikome neće svidjeti

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A

Jel ovo onaj farmaceutskibplacenik sto je zagovarao i vakcine protiv svinjske gripe pa kad su ljudi po eli umirati, malo se sklonio da nive lazne pandemije i vakcina. Smece fasiisticko.

O

Ovaj ce prvi na sud kad dode vrijeme

Ghost

PCR test na granici, PCR test na granici, PCR test na granici, PCR test na granici, PCR test na granici!!! Zar je to tesko poslije svega kroz sta smo prosli?

Pohlepa ubija,smrt pohlepi!

Vi, novinari, niste ljudska bića☠️ko ste i šta ste vi☠️

Boom

Zanimljivo je ovi što se bune psuju su se davno vakcinisali i žive u dijaspori e čup sam da npr u Švedskoj nema besplatnog liječenja a ni kretanja van.Samo sad oni prosipaju nama u BiH

ha

PCR test na granici, PCR test na granici, PCR test na granici, PCR test na granici, PCR test na granici!!! Zar je to tesko poslije svega kroz sta smo prosli? ka Ghost A kroz sta smo prošli ? Misliš na ljekare ubice?

ja

Evo sta vakcine rade, dzaba sad placu: https://m.youtube.com/watch?v=zp_zNSEW1wc&feature=youtu.be

/ Najnovije