Curica koju je oteo Malčanski berberin došla kući, dočekalo je iznenađenje

Radiosarajevo.ba
Curica koju je oteo Malčanski berberin došla kući, dočekalo je iznenađenje
Foto: RAS Srbija / Psić koji je dočekao curicu

Dvanaestogodišnja djevojčica iz Suvog Dola, koju je kod Niša oteo Ninoslav Jovanović (46) poznatiji kao „Malčanski berberin“, izašla je danas iz Kliničkog centra u Nišu, nakon 19 dana liječenja i oporavka.

U pratnji roditelja stigla je kući gdje su je svi dočekali s velikom ljubavlju i radosti, piše Blic.rs.

Dočekala ju je i torta iznenađenja, a posebno oduševljenje nastupilo je kada se prvi put susrela s novim kućnim ljubimcem – maltezerom Leom.

„Dete je izašlo iz bolnice, upravo sedi sa nama u kući. Ona je dobro, oporavila se tako da su je pustili danas. Tu smo zajedno, najuža porodica - mi roditelji, baka, deka i ona. Uzeo sam tortu da je malo iznenadim pa sam napisao 'Dobrodošla kući'. Kada je videla maltezera Leu, mnogo se obradovala. Ona je i pre ove tragedije rekla supruzi da bi volela da ima psa, tako da smo joj ispunili želju“, reako je djevojčicin otac.

Psića su joj poklonili građani susjednog naselja „Broj 6“ koji su učestvovali u potrazi za njom.

Malčanski berberin nakon hapšenja ispričao kako je oteo Moniku

Podsjetimo, nakon otmice ove djevojčice počela je do sada najveća potjera u Srbiji. Nađena je 29. decembra, dok je Malčanski berberin uhvaćen 5. januara. Prijeti mu doživotna robija zbog krivičnih djela otmice i silovanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije