Dva MiG-a presrela avion na jugu Hrvatske

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mig

Tako su i Mađari trebali da dignu svoje avione na onaj dron, a ne da ga puste da im preko cele zemlje pređe u Hrvatsku i padne u Zagreb, koji je tako blizu granice da hrvatski avioni nisu stigli da se dignu.

Mig21

Putnici su imali jedinstvenu priliku da vide muzejski primjerak borbenog zrakoplova u zraku.

Ne znam je li se salis?

Tako su i Mađari trebali da dignu svoje avione na onaj dron, a ne da ga puste da im preko cele zemlje pređe u Hrvatsku i padne u Zagreb, koji je tako blizu granice da hrvatski avioni nisu stigli da se dignu. ka Mig .... Koji ¨¨dron¨¨? Mislis onaj sto su tajne sluzbe HR podvalile da eksplodira da se stvori potrebna negativna atmosfera prema Rusima?? Tako da se lakse podnosi jos veca bijeda i inflacija? Je li ti stvarno mislis da ga Madjarska ne bi uocila, da je postojao prelet? Dragi moji, nije ni cudo sto nam uspjevaju ama bas sve plasirat, od raznoraznih izmisljenih bolestina, preko opravdanosti ekonomskih kriza, do potrebe za ratovima....

Na plazi.

I jedan MIG 21 se odlicno cuje, da ne govorimo o dva.na jugu HR sam danas bio cijeli dan i NIJE SE CUO NIKAKAV BUCNIJI ZRAKOPLOV. Kome oni plasiraju ove lazi i zasto, to valjda samo oni znaju.

-

Mig 21 !?!? Koga ta leteca bacva moze presresti …hahahaha ti jarca pecenog i susjede

Rafal

Putnici su imali jedinstvenu priliku da vide muzejski primjerak borbenog zrakoplova u zraku. ka Mig21 Bitno da se Rafali sami isplate, tako šta će od 2025g čuvati bosansko i crnogorsko i kosovsko nebo, ma još će Hrvati zarađivati na njima, neće biti jače sile od Francuske do Grčke.

Ljiljan

***

/ Najnovije