Đukanović: Beograd što je '90-tih radio BiH, Hrvatskoj i Kosovu, danas radi Crnoj Gori

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ghost

E.o vas Beograd vise. Sve skupa. Gdje je tvoja prljavstina?

Opa

90-tih si i ti to sve radio, ali posto sad pljujes po srbima radi zastote svojih milijardi i moci, bisnjaci ti sve zaboravise. Toliko o nasem balkanskom licemjernom drustvu. Smece

LEONE

Ovoga ne mozes ukloniti. Kao da ima sto zivota. Djubre jedno mafijasko zakuhava i sije mrznju ne bi li se zaratilo pa da izvuce jos koristi od sverca oruzjem i ko zna jos s cim. Prokleto vam bilo i tebi lopove i svim onima koji prizivaju zlo na ovim prostorima. Pustite narod da zivi bagro lopovska.

SS

Ne daj im Milo ! Izbaci srbe iz CG ! Oni su strano tijelo u Crnoj Gori !

Sasa

Svi kontra Srba a Srbi u pravu hahahaha Kakve budale su Srbi postali pa rastjerajte tu bagru koja vas truje od raspada Juge naovamo.

Moj Đuki

Huligani Ivice Dačića su u Beogradu zapalili 2003-e katoličku katedralu i džamiju sa inkriminirajućim arhivama četvrte klase vezano za mnogobrojna etnička čišćenja i genocidne radnje koje su počinili načertanjovski tariguzisti nad rumunima, bugarima, mađarima, rusinima, ukrajincima, crnogorcima, hrvatima, jevrejima, vojvođanima, albancima, njemcima i ostalim narodima još od osnivanja kraljevine takozvane SHS 1918-e na njenoj tadašnjoj teritoriji u geografskom smislu

Moj Đuki

Oni izuzetno agresivno i rušilački dejstvuju protiv svakoga ko pomoću klasičnih olovke i papira zapisuje etnički motivirane zločine po beogradskim kvartovima ali i ostalim dijelovima Tariguzije. Generalno gledano fukara iz smederevskog pašaluka vrlo je marljiva i među komentatorima sa dezinformacijama i lažima na portalima sandžakpress i radiosarajevo a nešto manje i na t-portalu iz Hrvatske.

Stvari ovako stoje

Đuki, oni tebe već godinama smatraju pritajenim ustaškim doglavnikom iz sarajevske obitelji Kvaternik, koja navodno sa šiptarijom nije prestajala šurovati još od 1918-e.

/ Najnovije