Državljani Srbije pretukli glumca: Upozorio ih da ne prave buku i dobio batine

Radiosarajevo.ba
Državljani Srbije pretukli glumca: Upozorio ih da ne prave buku i dobio batine
Foto: Arhiv / Ilustracija

Državljani Srbije M. R. (19) i U. Z. (18) uhapšeni su zbog prebijanja glumca Zorana Trojanovića u njegovoj porodičnoj kući u Herceg Novom.

Njima je sudija za istragu Osnovnog suda u Herceg Novom odredio pritvor do 30 dana, nakon čega su oni sprovedeni u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija Istražni zatvor u Spužu, piše Pobjeda.

Mladići su bili na ljetovanju u Herceg Novom, gdje su iznajmili smještaj u prodičnoj kući Trojanović na Toploj. Od samog dolaska mladići su pravili buku u apartmanu u kome su odsjeli. U noći između 9. i 10. augusta Trojanović je zamolio goste da ne prave toliku buku, nakon čega su oni fizički nasrnuli na njega.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od mladića ga je udario flašom u glavu, zatim su nastavili da ga udaraju i šutiraju, nanijevši mu teže tjelesne povrede.

U policiji u Herceg Novom potvrdili su medijima da je izvršeno krivično djelo nasilničko ponašanje u kome je Trojanović zadobio tjelesne povrede, te da je poslije incidenta hitno odvezen u Opštu bolnicu Meljine.

Kada je policija stigla u kuću Trojanovića nasilnici su već bili pobjegli. Uhapšeni su istog dana oko 13:30 sati.

“Nakon uzimanja zapisnika o obavještenju prikupljenom od građanina, kako aktera tako i očevidaca, konsultovan je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, koji se nakon predočenih činjenica izjasnio da su M. R. (19) iz Beograda i U. Z. (18) iz Beograda, državljani Srbije, osumnjičeni da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu Z. T. Ova dva lica su sprovedena državnom tužiocu u Herceg Novom u 18.30 časova, nakon toga sudija za istragu Osnovnog suda u Herceg Novom im je odredio pritvor u trajanju do 30 dana pa su oni sprovedeni u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija Istražni zatvor u Podgorici”, naveli su iz policije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije