Društvenim mrežama se širi fotografija Vučića i njegove savjetnice: Najbolji opis ovog režima ikad

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srbi,srbi

Nikad vam neće doći iz ***** ce u glavu,pa ovi vaši vam se javno u UN-u ismijavaju,a on vozi,glavni u svemu. Stvarno ste kolektivno za žaljenje

Opa, opa, opala

Suzana Vasiljević zvana Suzi Luj Viton

Srb iN

Nikad vam neće doći iz ***** ce u glavu,pa ovi vaši vam se javno u UN-u ismijavaju,a on vozi,glavni u svemu. Stvarno ste kolektivno za žaljenje ka Srbi,srbi Zalimo i MI vas P O T U R CE NE--BEZ REPA i KORENA STE.

Srb IN

Kakvi su POT U R CE N iS RBI-----Mehmed Selimovic----- mi nismo ničiji, uvijek smo na nekoj međi, uvijek nečiji miraz. Zar je onda čudno što smo siromašni? Stoljećima mi se tražimo i prepoznajemo, uskoro nećemo znati ni tko smo, zaboravljamo već da nešto i hoćemo, drugi nam čine čast da idemo pod njihovom zastavom jer svoje nemamo, mame nas kad smo potrebni a odbacuju kad odslužimo, najtužniji vilajet na svijetu, najnesretniji ljudi na svijetu, gubimo svoje lice a tuđe ne možemo da primimo, otkinuti a ne prihvaćeni, strani svakome i onima čiji smo rod, i onima koji nas u rod ne primaju. Živimo na razmeđi svjetova, na granici naroda, svakome na udaru, uvijek krivi nekome. Na nama se lome talasi istorije, kao na grebenu.

Srb iN

samo K U R AC u Zvalje B AL I J I

BiH

Zalimo i MI vas P O T U R CE NE--BEZ REPA i KORENA STE. ka Srb iN eto i takvi kakvi smo, prcamo vas i ne mozete nam nista, a lagano vi gubite, a BiH ce kad tad biti samo Bosnjacka drzava.

Srb IN

eto i takvi kakvi smo, prcamo vas i ne mozete nam nista, a lagano vi gubite, a BiH ce kad tad biti samo Bosnjacka drzava. ka BiH Prci mi tvoja mama p i zdom moj K U RAC---PRCIM ti SESTRU a ti BABU tvoga---bice pre novih Srebrenica pa ces O PET HELP HELP HELP HELP---TU STE JENO JAKOI ******ena STOKO---KUKAVICE ste na vase STARE koji su G UZ I CZ mesto maca Turcinu POTIURILE--- PO T UR E BEDNO I JADNO

Jas23

Ovo je vec cista patologija! Bruka i sramota sta papak radi od sebe! Pa obje savjetnice mu se otvoreno smiju dok on kao place!?!?

Bogi

Boze daj svim narodima malo milosti,ukloni ove uhobolje pa da prodisemo.

BOG

Boze daj svim narodima malo milosti,ukloni ove uhobolje pa da prodisemo. ka Bogi USLISICU vam Molbe po raspadu ove BOLESNE tvorevine HiB

Xyz

SPRDNJA...SIKTER HAHAHAHAHAHAHA

Zalimo

Nikad vam neće doći iz ***** ce u glavu,pa ovi vaši vam se javno u UN-u ismijavaju,a on vozi,glavni u svemu. Stvarno ste kolektivno za žaljenje ka Srbi,srbi Zalimo i mi vas od kad ste napustili svoju vjeru pravoslavnu i uzeli islam stalno ste uz okupatore turke, austro ugare, svabe nato jednom izdajica uvijek izdajica. Sa okupatorom protiv svog naroda od kog ste postali

Cvrk

U rangu kakvog pubertetlije, sa silnim prenemaganjem, samoisticanjem, kreveljenjem ... Teška boleština!

Xvv

PATRIJAH, DODIK I VUCIC PRIPREMAJU NOVI GAZIMESTAN.PO UGLEDU NA MILOSEVICA

Tito

PATRIJAH, DODIK I VUCIC PRIPREMAJU NOVI GAZIMESTAN.PO UGLEDU NA MILOSEVICA ka Xvv Bolji je Milosevic MILION puta od alijine Islamske Deklaracije --za to jelezao u prdekani

***

***

Xdff

Bolji je Milosevic MILION puta od alijine Islamske Deklaracije --za to jelezao u prdekani ka Tito ZNA SE KO JE RAT POCEO I KO JE RATNI ZLOCINAC

Boki

USLISICU vam Molbe po raspadu ove BOLESNE tvorevine HiB ka BOG Samo sanjaj fasisto.Bosna je neunistiva.

Zna se

ZNA SE KO JE RAT POCEO I KO JE RATNI ZLOCINAC ka Xdff . TUDJMAN

Dudek JOZA BRAVAR

Balkanski,srpski Nivo kolektiviteta giliptera publike sa stadiona..

IKS

Znamo mi srpsku ciganiju vec dugo, ali sad ih je i cijeli svijet upoznao! Kosovo ce im uzeti, pa onda Vojvodinu i ostade Beograd da se jos podijeli! Snaslo ih zlo koje su drugima pakovali i neka je jer su to zasluzili!

Hadžić Emina

Daj Bože da Srbijanci dođu pameti, bitno je. Ovi bosanci pravoslsvci neće doći pameti zbog silne zaglupljenosti.

***

***

***

***

Laxative

Wloohadija u ekstazi od vrijeđanja i pljuvanja jer im ne ide po planu. Kakva bolest, ali bolest koju treba odstraniti kirurškim putem.

***

***

Laxative

Wloohadija u ekstazi od vrijeđanja i pljuvanja jer im ne ide po planu. Kakva bolest, ali bolest koju treba odstraniti kirurškim putem.

Bas ti

Daj Bože da Srbijanci dođu pameti, bitno je. Ovi bosanci pravoslsvci neće doći pameti zbog silne zaglupljenosti. ka Hadžić Emina Bas ti ""inteligentna" pricas o pameti, a neznas gdje si suplja dok ne napipas.

***

***

Srb iN

Kad ovo Bosnajci NAUCE NAPAMET mozda ima NADE-----_-CITIRAM-----"""Henri Kisindžer: „Biti neprijatelj Amerike može biti opasno ali biti prijatelj je fatalno!""""

Bosna

Samo sanjaj fasisto.Bosna je neunistiva. ka Boki Bosna je srpska kao sto je moskva ruska.

***

***

Promjenili pravila da bi usvojili rezoluciju

U demokratskom glasanju svugdje u svijetu, osim ako nije diktatura, moras imati nadpolovicnu vecinu od ukupnog broja, da bi se bilo sta usvojilo. U ukupan broj ulaze i suzdrzani jer su i oni glasali i ne mozes ih izuzeti iz ukupnog broja, kao sto se izuzimaju oni koji su odbili glasati. Izuzimas iz ukupnog broja one 22 drzave koje su odbile da glasaju i od tih 109 koje nisu bile za ostaje 87 drzava koje nisu podrzale usvajanje rezolucije, nebitno da li su bili protiv ili suzdrzani. Bitno je da nisu bili za i da ih je vecina, pa se ni rezolucija nije mogla demokratski usvojiti, jer demokratija znaci da vecina mora biti za od ukupnog broja svih koji su glasali. Dakle, 84 je bilo za sto je manje od 87 onih koji nisu bili za. Dokaz da se u un ne donose odluke demokratski nego kako to americi i politickom zapadu odgovara, uz promjenu svih pravila samo kada njima to treba i uz ucjene i prijetnje sankcijama drugim drzavama ako ne podrze njihovu rezoluciju. A njemacka je dugo tu rezoluciju spremala u tajnosti, misleci da ce tako vise drzava biti za, da iznenade srbiju, sto pokazuje da im namjere nisu bile ciste. Tek sad niko nece prihvatiti tu rezoluciju donesenu na taj nacin: silom, uz prijetnje i promjenu svih pravila usvajanja. Sto komentarisete politicke teme kad ne znate osnovne principe donosenja odluka u politici i demokratskom sistemu? Komentarisite ono sto znate kao glabanje sise, citiranje kurana, koliko zena treba biti pokrivena, duzina brade, koliko podvrnuti tole itd.

Pretenciozan

***

/ Najnovije