Druga Zukorlićeva žena proslavila rođendan: Šta su joj kolege priredile

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A,sad

Ko ce da je krese sada.Koka je mlada i jazuk bi bio da se samo susi

Pehlivan

Smoriše brate sa ovim rahmetlijom i njegovim ženama. Radikalni smrad, koji je u praksi bio bliži vođi neke kriminalne grupe, nego muftiji. Jao kada se sjetim njegovog dolaska u Srebrenicu sa onim bijelim terencima, malo fukara da zaslini na njegovo bogatstvo. Bio je obično smeće.

ZA LJILJANA?

Lijepe riječi su ukras !

Nono

Kakvi su ovo debilni tekstovi o debilima? Smoriste

Guest

kakve su ovo vijesti iz strane drzave

Rajvosa

Lijepe riječi su ukras !

Covjek

Vesele udovice.

Aha

Et.. kao da niko na svijetu nije proslavio rodendan niti dobio poklon, pa ovo " cudo nad cudima" treba bude objavljeno u medijima.. Bolesnici.. i ova sto se stalno slikaje i kad sjedne i kad ustane i oni koji to nalaze za vazno za objaviti

Mina

Obruka zena Zukorlica sa svojim drustvom, moral moj do mojega...

Mirjana

S' kim si takav si, narodna poslovica...Devojke su daleko od muslimanskog sveta dno

Guest

A *** tri zene imo.Zato je rikno.

Glupa vijest

Jeste li normalni sa ovakvim clankom. Koga ovo zanima majke vam ga. Hajde pisi o nekom uspehu naucnika ili nesto korisno. Ovaj radio sarajevo postao prava zuta stampa kao avaz i klix

A. Paoksic

Sramota za velikog muftiju da mu se zena slika tu sa nekim silikonjarama. Ovo treba zabraniti.

Db

OVO JOJ DOĐE KAO OGLAS,NAPRIMACE SE SAD ČUNDARE,ONAJ JOJ JE BIO KAO ISHLAPJELA LEŠINA.

"Master studije i doktorat je završila na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, čiji je osnivač bio njen suprug." - LOL! :))

Ali sve tri su zgodne do vrlo zgodne zenske. Kako su htjele onog lesa s bradom ***? Pretpostavljam iz nekog interesa, ne bi bilo ni prvi, ni zadnji put, a narocito medju Balkankama iz pasivnih sredina.

Mythbuster

Extra za anal i cum swallow:))

gost

Samo nam treba da o ovim ravama i bludnicama čitamo na sarajevskom portalu..

@Radio Sarajevo

Bruka i sramota na šta je ovaj portal spao

Gost Radio Sarajeva

Mogul ja malo?

vrlo

Vrlo "impresivna" biografija , nema šta ! Pogotovo ono "has pazarska" !! To je sigurno čini boljom od svih drugih !!!!

Hugo

S' kim si takav si, narodna poslovica...Devojke su daleko od muslimanskog sveta dno ka Mirjana Kakvog muslimanskog svijeta? To mozda po Arabiji u 18-tom stoljecu. Ovo je 21. Ljudi skoro na Mars stigli, vjestacka inteligencija hvata zalet a ono lupa i nekakvom 'svijetu'. Ne nabijajte nam na nos vjeru. Nikakvu i niciju. Svi smo Zemljani. Odje...s.

/ Najnovije