Dritan Abazović: U Srebrenici se dogodio genocid

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zenica NK

Mora te požuriti sa hapšenjem Krivokapića. Nesmijete dozvoliti da Korona bude brža. Za Leposavića to isto važi.

Ma nemoj!

Ma ti majmune šiptarski znaš šta je bilo u Srebrenici! Nisi se tada bio ni ispilio!

pravi primjer "sarajevske skole"....

e ovakva je i Bosnajcka omladina koja je imala BILO KAKAV dodir sa UNSA....a i sarajevom generalno...glupa, naivna i anzdna..imamo primejra koliko zelite:Forto,Cudicka i slicne budale iz NJIHOVE STRANKE koji rade u interesu dusmana koje su ubijali ovaj grad 4 godine..a da..oni NISU BILI TU jer su dezertirali....

Rasim

Gori je deset puta genocid koji sda teroristi prave nad narodom.ovi su pobili preko osam hilhada muskaraca,sda teroristi 30 godina ubijaju oko 2 miliona stanovnika ove drzave.kradu ih,prave robove od njih,dem borcima pogazili dostojanstvo,pate ih gladju,narod po ulici prosi i obija oko kontejnera.al zato sda age i begovi gomilaju svoja ovozemaljska blaga.

Eee

KAD ZNAS, ZASTO SVOG MINISTRA NE URAZUMIS. SVI SVJETSKI SUDOVI SU REKLI...

Ccc

Ma ti majmune šiptarski znaš šta je bilo u Srebrenici! Nisi se tada bio ni ispilio! ka Ma nemoj! eee BI JE I JESTE G E N O C I D. CIJELI SVIJET, I SVI SUDOVI SVIJETA SU TO REKLI I PRESUDILI. A TI TO PRICAS KOJI SE NISI NI RODIO I NE ZNAS NI SLINE OBRISATI. G E N O C I D TO SE ZNA

Das

Koji genocid! Naoružani muslimanski vojnici ubijeni, a koji su bili pripadnici muslimanskih snaga u ratu protiv Srba. Civili, žene i djeca pušteni i prebačeni na muslimansku teritoriju. To se nigdje u svijetu ne zove genocid, nego izgubljena bitka! Pitajte Amerikance!

GospođaDritan

Dobar vam je taj isfenirani friz gospođo Abazović

/ Najnovije