Dramatične scene iz Beograda tokom Evroprajda: Žestok sukob demonstranata s policijom

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Geyevi protiv pedofila

Pravoslavni fasizam 1 kroz 1

Fuj primitivci

Bosanac

***

niko ne sme da vas bije!

niko ne sme da vas bije! vi ste zločinca šoroša na-ka-rad-na deca!

Nadimak

Katastrofa! S kim smo mi nekad živjeli, ovo nisu ljudi, ovo su monstrumi

Lulu

Fuj primitivci ka Pravoslavni fasizam 1 kroz 1 A sta su oni bradonje i bule sto su u Sarajevu protestirali kad je bila parada?

Miki

Katastrofa! S kim smo mi nekad živjeli, ovo nisu ljudi, ovo su monstrumi ka Nadimak Znaci bosnjacki musliman podrzava *****e i ucenja u skolama gdje je kul da se djevojcice lizu medjusobno dok ne otkriju kakva im je ustvari se*sualna orjentacija

Ha

A sta na to kaze Milanovic ???

Haha

Muslimani se rugaju Srbadiji, a njihov “ponos” čuva dvostruki kordon specijalne policije i blokiran radijus od 2 kilometra od vesele povorke

****

Fuuuj fuuuuj fuuuuj fuuuuj narod!!

Ljiljan:SERVI taj divlji karpatski svijet

Fuuuj fuuuuj fuuuuj fuuuuj narod kojeg predvodi patrijah pedofilije I picousti ratni zločinac!!

Ljiljan

Aaa u p i č k u *****inu opet taj divlji k arpatski svijet ,k arpatski bijeli cigani čije su pretke Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge konjušare al sve bi to nekako bilo u redu da ih Turci nisu razmnožili jahajući S E R V S K E snajke preko 650 godina !

JA1

Sav taj nacionalizam u ovim novonastalim balkanskim drzavama a pogotovo u srbiji ce se jednog dana vratiti ko bumerang onima koji ga potpiruju godinama. Ko se maca lati od njega i pogine kaze ona stara poslovica.

Puna podrska!

..........

JEBO PAS DETE balinsko do SMRTI u MUKAMA

JE bo ga OTAC ka ***(I PAS BULU i nasta *****A

Da Bogda ti PAS CREVA izeo koje ti MAGARAC kurcem

Fuuuj fuuuuj fuuuuj fuuuuj narod kojeg predvodi patrijah pedofilije I picousti ratni zločinac!! ka Ljiljan:SERVI taj divlji ********i svijet

Srebrenkice svima mila dace Bog u SVAKOM balinskom

Mestu se POINOVILA

Ljiljan

Aaa u p i č k u *****inu opet mi taj divlji k arpatski svijet ,k arpatski bijeli cigani koje nas su pretke Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge konjušare al sve bi to nekako bilo u redu da ih Turci nisu razmnožili jahajući S E R V S K E snajke preko 650 godina !

To ti rekao onajpedofil koji je Ajšu guzio

Geyevi protiv pedofila ka Bosanac

/ Najnovije