Drama u Zagrebu: Snažna eksplozija, poginula jedna osoba

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Sto vise krvatske djece krepa manja je sansa da ce raditi prousta*ku diobu.

Ne pijem dok Paja vozi

Sto vise krvatske djece krepa manja je sansa da ce raditi prousta*ku diobu. ka Miki Tako kod i vas što vas govana crkne što koriste govor mržnje manje će se čuti ovakve gluposti

Miki

Tako kod i vas što vas govana crkne što koriste govor mržnje manje će se čuti ovakve gluposti ka Ne pijem dok Paja vozi Ne znam, kada je bilo etnicko ciscenje podrzano od strane nato i tada nije bilo rijeci o govoru mrznje jer ipak su to nato "saveznici". Uglavnom, sto vise krvatske djece metve to bolje po zemaljski prosperitet.

/ Najnovije