Drama u Prijepolju: 10 učenika napalo mladića koji je pjevao "Božić je, pucaj u džamije"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna

***

🙊🙉🙈

***

Ne pijem dok Paja vozi

*** Nisam znao da je Prijepolje u BiH

Celo

Malo brate

Guest

***

Roditelj

***

Luter

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Tako je...da krenemo od JASENOVCA

bravoooooo,dok ne bude oko za oko,zub za zub neće se dzikani kaniti Bosne i Bosnjaka ka Guest da vam platimo 1 0ü0 000 (MILION) pobijenih SRBA

Tako je

bravoooooo,dok ne bude oko za oko,zub za zub neće se dzikani kaniti Bosne i Bosnjaka ka Guest Sada treba naci njih 10 i ..., mislis to.

Rtrs

***

Dana

Roditelji i vlast srbije su krivci za tog balavca sto pjeva tu odvratnu pjesmu a roditelji su krivi sta su ga bosnjacka djeca tukla.Da ih kod kuce odgajaju da su svi ljudi jednaki pa ma koje vjere bili nikad se ovo nebi dogadjalo. ka Roditelj Svako je odgovoran za vaspitanje svoje djece. Prema, tome roditelji ovih nasilnika koji su se osjetili veoma hrabrima samo kad su desetorica na jednog , također su odgovorni za takvo vaspitanje svoje djece. Dakle,policija podnosi prijavu za govor mržnje i nanošenje teških tjelesnih povreda ,pa će ti ,,junaci " i nasilnici dobiti to što su zaslužili. Dječak će biti kažnjen za to što je pjevao ,a nasilnici za ovo što su uradili.

Dana

Samo ostro sa djikanima ka Bosna To što je pjevao dječak nije u redu i za to će biti kažnjen ,ali će itekako biti kažnjeni i ovi nasilnici za širenje vjerske i nacionalne netrpeljivosti,a i za nanošenje teških tjelesnih povreda. Vjerujem da će dobiti najveću moguću kaznu jer u suprotnom tek će nastupiti problemi.

Dana

bravoooooo,dok ne bude oko za oko,zub za zub neće se dzikani kaniti Bosne i Bosnjaka ka Guest Nije ti BiH samo bošnjačka jer koliko ja znam u njoj žive i drugi narodi,prema tome u to nemoj da miješaš državu. Svi Bošnjaci ne podržavaju ovu desetoricu za širenje vjerske i nacionalne netrpeljivosti,te nanošenje teških tjelesnih povreda ,niti svi Srbi podržavaju što je dječak pjevao . Svi će oni biti kažnjeni srazmjerno tome šta su uradili i zašto se terete.

Dana

>>To se "šalje u Kanadu" Ne tuče se ka Jri4858t<< A takvi kao ti tamo odakle su ispali prilikom porođaja njihovih mama.

Ne pijem dok Paja vozi

>>Nije ti BiH samo bošnjačka jer koliko ja znam u njoj žive i drugi narodi,prema tome u to nemoj da miješaš državu. Svi Bošnjaci ne podržavaju ovu desetoricu za širenje vjerske i nacionalne netrpeljivosti,te nanošenje teških tjelesnih povreda ,niti svi Srbi podržavaju što je dječak pjevao . Svi će oni biti kažnjeni srazmjerno tome šta su uradili i zašto se terete. ka Dana<<Samo što se ovo nije desilo u BiH kako ja znam geografiju nego u Srbiji

Dana

>>>>Nije ti BiH samo bošnjačka jer koliko ja znam u njoj žive i drugi narodi,prema tome u to nemoj da miješaš državu. Svi Bošnjaci ne podržavaju ovu desetoricu za širenje vjerske i nacionalne netrpeljivosti,te nanošenje teških tjelesnih povreda ,niti svi Srbi podržavaju što je dječak pjevao . Svi će oni biti kažnjeni srazmjerno tome šta su uradili i zašto se terete. ka Dana<<Samo što se ovo nije desilo u BiH kako ja znam geografiju nego u Srbiji ka Ne pijem dok Paja vozi<< Znam ja gdje se to desilo. Odgovorila sam na komentar od ,,mudraca" pod nadimkom Guest. Znaš ,on je ,, zaključio" da to što se desilo ima veze sa bošnjačkim narodom i državom BiH ,te je to napisao u svom ,,dubokoumnom " komentaru.

/ Najnovije