... / Drama u Hrvatskoj: Parkirao se, povukao ručnu i krenuo tuči djevojku

21. 10. 2021. u 17:23:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Čuli smo škripanje guma, onda je naglo skrenuo prema našem parkingu i zakočio. Podignuo je ručnu i skočio na zadnje sjedište. Mislili smo da je nekome loše, da je oživljava, a onda smo vidjeli da udara šakama i rukama, započeo je priču doktor Doma zdravlja, koji je svjedočio premlaćivanju djevojke u Bedekovčini, općine u Hrvatskom Zagorju, jučer oko 9.40 sati.

"Mladić nije imao više od 25-26 godina, bio je sitnije građe. Izletjeli smo van, na sebi su oboje imali neke zaštitarske uniforme. On je punom snagom i šakama udarao po djevojci. Njega sam uhvatio za jaknu i izvukao van.

Zaurlao sam: 'Kaj to radiš, jesi poludio', on mi je na to odgovorio: 'Naljutila me, jako me naljutila'. Bio je izvan sebe. Kolegice su odmah pozvale policiju", dodao je doktor i naglasio, kako su se ljudi bojali da nema pištolj uz sebe.

"Nitko od kolega ih nije poznavao, zapisali smo registracijske oznake. Bojali smo ga uhvatiti, bio je bijesan, mislili smo da ima pištolj. Izudarana djevojka je u autu sjedila mirno, on je potom poput munje uletio u autu i velikom brzinom otišao prema centru", rekao je doktor, prenosi portal 24sata.hr.

Kad je policija stigla na mjesto događaja, nisu zatekli par u autu.

"Policija je nakon dojave građana o incidentu u Bedekovčini izašla na teren. Po dolasku policijski službenici nisu nikoga zatekli. Utvrđujemo okolnosti događaja i kriminalističko istraživanje je u tijeku", rekao je Zoran Lončar, glasnogovornik PU krapinsko-zagorske.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA