Drama u Hrvatskoj: Parkirao se, povukao ručnu i krenuo tuči djevojku

0
Radiosarajevo.ba
Drama u Hrvatskoj: Parkirao se, povukao ručnu i krenuo tuči djevojku
FOTO: 24sata.hr / Drama u Hrvatskoj: Parkirao se, povukao ručnu i krenuo tuči djevojku

Čuli smo škripanje guma, onda je naglo skrenuo prema našem parkingu i zakočio. Podignuo je ručnu i skočio na zadnje sjedište. Mislili smo da je nekome loše, da je oživljava, a onda smo vidjeli da udara šakama i rukama, započeo je priču doktor Doma zdravlja, koji je svjedočio premlaćivanju djevojke u Bedekovčini, općine u Hrvatskom Zagorju, jučer oko 9.40 sati.

"Mladić nije imao više od 25-26 godina, bio je sitnije građe. Izletjeli smo van, na sebi su oboje imali neke zaštitarske uniforme. On je punom snagom i šakama udarao po djevojci. Njega sam uhvatio za jaknu i izvukao van.

Zaurlao sam: 'Kaj to radiš, jesi poludio', on mi je na to odgovorio: 'Naljutila me, jako me naljutila'. Bio je izvan sebe. Kolegice su odmah pozvale policiju", dodao je doktor i naglasio, kako su se ljudi bojali da nema pištolj uz sebe.

Ivica Puljić iz Amerike: 'Ovo su informacije koje sam upravo dobio iz Ureda glavnog tajnika UN-a'

Ivica Puljić iz Amerike: 'Ovo su informacije koje sam upravo dobio iz Ureda glavnog tajnika UN-a'

"Nitko od kolega ih nije poznavao, zapisali smo registracijske oznake. Bojali smo ga uhvatiti, bio je bijesan, mislili smo da ima pištolj. Izudarana djevojka je u autu sjedila mirno, on je potom poput munje uletio u autu i velikom brzinom otišao prema centru", rekao je doktor, prenosi portal 24sata.hr.

Kad je policija stigla na mjesto događaja, nisu zatekli par u autu.

"Policija je nakon dojave građana o incidentu u Bedekovčini izašla na teren. Po dolasku policijski službenici nisu nikoga zatekli. Utvrđujemo okolnosti događaja i kriminalističko istraživanje je u tijeku", rekao je Zoran Lončar, glasnogovornik PU krapinsko-zagorske.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije