Dok se u BiH čeka na vakcine, u Srbiju stiže više od 500 hiljada

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo

Bravo za Srbiju! Srbije ogromnim koracima ide naprijed! Tamo, gdje joj i jeste mjesto! Najveća u regionu.

*

Neka hvala Bogu, neka dolazi. NAMA od Srba i Srbije ne treba ništa, njima neka je sa srećom, samo neka ih tamo preko Drine. Od njih - ništa, hvala!

Sve NAJ

Bravo za Srbiju! Srbije ogromnim koracima ide naprijed! Tamo, gdje joj i jeste mjesto! Najveća u regionu. ka Bravo Nego šta nego NAJVEĆA! NAJPOGANIJA! NAJPLJAČKAŠKIJA! NAJLAŽLJIVIJA! NAJAGRESIVNIJA! NAJPOGANIJA! NAJVIŠE JADA NANIJELA SVIMA U REGIONU! NAJPOGANIJA! NAJJADNIJA! NAJGLUPLJA! NAJPRIMITIVNIJA! NAJLICEMJERNIJA! NAJVIŠE UBICA, RATNIH ZLOČINACA I KOLJAČKIH UBICA JE U NJOJ! NAJHALAPLJIVIJA ZA TUĐIM TERITORIJEM I DANAS! NAJZLOČINAČKIJA! Nego šta nego NAJVEĆA!!!

NAJ

..najgenocidnija, najlopovskija, najbanditskija ....

Ma NAJveća

....nego šta ...

DWD

Šta to nas briga koliko će stići vakcina u Srbiju ???? Nečemo se mješati u unutrašnje poslove druge države.

*

Naka hvala Bogu, samo neka vas tamo preko rijeke. Sa srećom, najveća zemljo u regionu, ima granica pa neka vas tamo ....OVDJE ne dolazite!

Gost

Kakav je stav Islamske zajednice o vakcinaciji? Je li u skladu sa Šerijatom?

LEONE

Pozdravio vas Lavrov, jade jedne i bijede primitivne bez pameti. Nemojte primiti vakcine, pocrkajte kad ste glupi.

*

Kakav je stav Islamske zajednice o vakcinaciji? Je li u skladu sa Šerijatom? ka Gost A da pitamo Prdofilija šta on misli o vakcinama?

*

Pozdravio vas Lavrov, jade jedne i bijede primitivne bez pameti. Nemojte primiti vakcine, pocrkajte kad ste glupi. ka LEONE I tebi sine Selam iz Ukrajine, zemlje najjačih ikonografa i kaligrafa...

*

Kakav je stav Islamske zajednice o vakcinaciji? Je li u skladu sa Šerijatom? ka Gost A da pitamo Prdofilija šta on misli o vakcinama? ka *<< Ili da ipak prionemo na još jedno kolektivno lizanje pričesnih kašika???A?

Ma

Ti Zvezdane iliti koele možeš u svoje ime da govoriš! Nama starima trebaju vakcine, i hvala Srbiji na toj prijateljskoj i ljudskoj gesti. Iako smo nezahvalni, i nismo zaslužili tu ljubaznost od njih. Nisu nam pomoć ponudili naši nazovi prijatelji iz EU, i Amerike,ili Turske, Britanije. Ne, nego, mrski nam Srbi. Zar smo toliko glupi da i dalje mrzimo i nipodaštavamo prijateljske postupke!

/ Najnovije