Dodik došao na obilježavanje Dana državnosti Srbije, Vučić nije: Šta je pozadina

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Hahaha banana

Ljiljan

Hahaha banana država smrdija je izmišljena na Berlinskom kongresu 1876 koju je hitlerova buduća vlada priznala a oni Im uzvratli svestrano surađujući sa nacistima u ll s.r.A prije toga su molili englesku kraljicu da utiče na svijet da ih ne zovu servima/slugama jer su promijenuli ime u srbi a do tada su se zvali sorani,soravi,servi.....jednom riječju skalamerija od države I naroda!

POTOČARI

Pa nece ici na proslavu zločinačke terorističke f e d e r a c i j e

Pozadina je

uvlacenje DodiGa u bulju pchkoustom.

robot

na sta srbi spadose, jedan bosanac koji je trebao biti zvjezda obilježavanja nije došao, a zamjenio ga drugi bosanac

Kad ljubi popa

I Fahrijev mali i ovaj papak, kad ljube ruku popu naglo se nekako pognu i zalete glavom ko da ce jos nize od ruke, a popo mahinalno trzne kukovima naprijed. Navika

lazbi Valter Komsic

za sarajevsku minder mahalu nema tajne. sve zna. cak i sto Vucic nije dosao na proslavu.

Tihi

Kako je krenulo možda se Aca i povuće od kandidature za predsjednika Srbije a Dodik da se prijavi. Sve je moguće.Acu boli stomak ?

Black

Lazov i lopov, pada uskoro 100%, a vi ga drzite kao "svoga". To je Srbiji nepotrebno.

/ Najnovije