Dodik je večeras dobio lošu vijest iz Londona: "Branit ćemo Zapadni Balkan..."

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

NATO jedini spas za BiH i Balkan

Koferi su mu vec otputovali u BG a on ce, vjerovatno, na povratku iz Rusije!

.

Nn

Kakve veze Dodik ima i sa Donbasom i sa Ukrajinom? Kakvi ste vi novinari debili, strašno.

Sarajlija

Nisi ti kuronja ti si glupan.

nn

Kakve veze Dodik ima i sa Donbasom i sa Ukrajinom? Kakvi ste vi novinari debili, strašno. ka Nn kakve veze ima, pa mozda hoce da zakuhaju ovdje da odrade ukrajinu, jel ti mislis da je ukrajina na marsu pa nema veze sa nama, ti si debil jarane

Knez

Vazno je komsic lupi ruko od sto on se pita mnogo,blizu je da dobije mirnodopskog ljiljana,zasluzio je dobro Cuva 23% teritorije koje I'm je alija ostavio.

Guest

Šta li je u pojedinim mozgovima pa funkcionišu samo na uvredama. Dajte potrudi te se bar mrvicu da budemo ljudi. Budi prvo čovjek pa onda sve ostalo. Daj te ljudi urazumi te se.

Guest

Guest @Gh Ti bi balo rebao uciti i pisati pravopisno. Imenice se pisu velikim prvim slovom.

Novinar

Mislim da Dodik nece oka sklopiti veceras zbog ovih ridjokosih klepma sa ruznim zubima kojima je alkohol drazi od rodjene majke.

Ratkov vojnik

Vas talibane treba lečiti kao u Srebrenici, tad ste mirni zanaVijek

Simostep

Veću glupost odavno nisam pročitao. Oni su svet podelili odavno, sad je pitanje samo kako to da sprovedu u delo. Kao pitaju se mali narodi? Pitaju se Koliko i jagnje kad ga napadne čopor vukova. Tako se mali narodi pitaju.

Martić

Glup naslov. Nije Dodik napao na zapadni balkan pa će oni iz Londona braniti.

@Gh

Jedino je Srbija ostala bez dijela vlastite teritorije. Sve uz podršku Rusije i Kine. Pa ti vidi.

Branitelj minhenske podrum bojne

Šta ima USA sa EU pa će ona određivati tko će i kada u EU?

Zong

Kao i prosli put...neka hvala.

Kija

Sratkov vojnice nikad više taj film neceš gledati .......FUJ...NI LJUDSKIM BICEM SE NE MOŽEŠ NAZVATI!!!!! A NE MOGU NI ŽIVOTINJU BILO KOJU DA VRIJEDAM....FUJ!!!!

/ Najnovije