Zagreb / Dobri ljudi traže čovjeka da mu vrate kovertu s novcem koja mu je ispala

25. 09. 2019. u 09:29:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Dvije djevojčice stare 11 ili 12 godina jutros su ispred trgovine Mali Vrt na Malešnici u Zagrebu (A.Topić Mimare 30) pronašle kovertu punu novca.

“Došle su k nama pitati je li novac naš, ali nije bio pa smo se raspitali tu po okolnim kafićima i baš nikome nije ispao. Nakon toga smo se sjetili nadzornih kamera koje imamo i vidjeli kojem je gospodinu i kada ispao novac”, rekao je vlasnik Malog Vrta Marko Dravinec.

“Vidi se jasno na snimci da je vadio nešto iz džepa i da mu je u tom trenutku ispala i kuverta s novcem. Ne radi se tu o maloj svoti nego stvarno značajnoj i zaista je želimo vratiti vlasniku”, nadovezala se Suzana, Markova mama koja budno prati fejs i čeka da netko dojavi da poznaje gospodina u plavoj košulji s kojim suosjeća: “Ja sam jednom izgubila novac i sjećam se kako sam se loše osjećala pa znam kako je njemu sada.”

Iz Malog Vrta odlučili su se pouzdati u dobre ljude na društvenim mrežama pa su složili dvije objave: “U grupu Facebook grupi ‘Zakaj volim Špansko’ objavili smo fotografiju čovjeka i što se dogodilo kao i na stranicu naše trgovine nadajući se da će se naći netko tko zna čovjeka na fotografiji. Znam kako je kad izgubite novac i ne želim to nikom i jednostavno, zašto ne pomoći?”, priča Marko.

Kako kaže gospođa Suzana, na objave se još niko nije javio s konkretnom informacijom o gospodinu, ali dobra vijest je da se nitko nije pokušao ni lažno javiti kako bi si prisvojio novac. Upravo kako bi spriječili prevarante nisu napisali iznos koji se nalazi u kuverti: “Namjerno nismo htjeli objaviti koliko je novca u kuverti, onaj tko ju je izgubio zna o kojem se iznosu radi i u kojim je apoenima”, kaže nam Suzana i dodaje da bi stvarno bili jako sretni kada bi se gospodin javio, a ako se uskoro to ne dogodi potražit će pomoć policije, piše telegram.hr

NEMA KOMENTARA