Do svađe Čede Jovanovića i supruge Jelene navodno došlo zbog ručka

5
Radiosarajevo.ba
Do svađe Čede Jovanovića i supruge Jelene navodno došlo zbog ručka
Printscreen / Čedomir Jovanović

Ime Čedomira Jovanovića sve rjeđe može da se pročita u političkim rubrikama novina.

Ako se i pojavljuje u medijima, predsjednik Liberalno-demokratske partije, nekadašnji potpredsjednik Vlade Srbije i šef poslaničkog kluba DOS-a to onda čini najčešće u okviru rubrike hronika, navodi Danas.

To je bio slučaj i u srijedu kada su gotovo svi mediji prenijeli vijest da je Jovanović saslušan u policiji zbog porodičnog nasilja. Šta se tačno desilo, teško je raščivijati. Najprije je puštena vijest da je Jovanović prijavljen policiji zbog nasilja nad suprugom Jelenom.

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

Čedo Jovanović pušten iz pritvora, on i supruga negirali nasilje

Čedo Jovanović pušten iz pritvora, on i supruga negirali nasilje

Prvom novinaru koji je uspio da ga dobije na telefon je to priznao, rekavši da će se sam prijaviti policiji, što je i učinio, piše Danas. U policiji se ubrzo pojavila i njegova supruga Jelena, demantujući da je bilo ikakvog nasilja. Ipak, i nakon njenog iskaza Jovanović je zadržan u policiji, navodno na trežnjenju pošto je ustanovljeno da je pozitivan na – bromazepam.

Nakon što je izašao iz policijske stanice Jovanović je sa suprugom i advokatom otišao na piće.

Upravo je advokat Aleksandar Šćekić Večernjim novostima dao zvaničnu verziju događaja. Prema njoj, do svađe supružnika došlo je zbog ručka. Naime, Jelena Jovanović je spremala grašak sa mesom, a Čedomir je insistirao da se pravi bez mesa ili da bar za njega spremi odvojeno. Svađu su čule komšije, pozvale Jeleninu majku, a ona policiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije