Djevojka mu preminula na rukama: "Čuli smo da je Kristini naglo pozlilo"

0
Radiosarajevo.ba
Djevojka mu preminula na rukama: "Čuli smo da je Kristini naglo pozlilo"
Foto: Agencije / Zagreb

Okolnosti pod kojima je umrla 40-godišnja frizerka Kristina Z. P., koja je u beživotnom stanju dovezena u KB Sveti Duh u Zagrebu, još se uvijek utvrđuju. 

Nju je u srijedu oko 2.15 sati automobilom u bolnicu dovezao njen 23-godišnji dečko David B., no unatoč brzoj ljekarskoj intervenciji nisu je uspjeli reanimirati. Dežurni ljekar je konstatirao smrt, nakon čega je njeo tijelo prevezeno na Zavod na sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se obdukcijom otkrilo od čega je umrla. 

Mladić je, pak, odveden u policijsku stanicu na kriminalističko istraživanje kako bi policija rekonstruirala tok tragedije, a navodno je do nje došlo nakon konzumiranja opijata.

Nakon pretresa automobila i doma, i ovisno o ishodu kriminalističkog istraživanja kao i rezultatima obdukcije, ovisit će eventualna kaznena odgovornost mladića kojem je djevojka umirala pred očima. 

U mjestu pokraj Krašića gdje su živjeli ostali su zatečeni viješću. Baš kao i njegova porodica.

"Šokirani smo Kristininom smrću. Čuli smo da joj je naglo pozlilo i da ju je David odmah odvezao u bolnicu u Zagreb. Javio nam je da je umrla u bolnici", rekao je za Jutarnji list jedan ukućanin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije