Djevojka dobila slom živaca jer joj je policajac uzeo telefon: "Vrati mi ga odmah"!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Žene

Aaa koja samo histerija. Promukla više od vikanja: ,,Vrati mi moj telefon"! Zvući mi poznato. Da li je ovo kod žena urođeno ovako histerisanje ??? Svakako osuđujem policajca koji se malo ,,poigrao" sa njenim tankim živcima.

Rui

Pa dobro, policajac ne smije uzeti njen telefon bez naloga, medjutim gdje ces to uraditi, zene telefone vole vise od one stvari. To ni pod razno uzimati, to zna svaki ozenjeni covjek.

Zeko

To su te nove generacije. Kazu qr code, vakcina, kontrola pracenja. Ovoliko ne bi arlaukala za rodjenim djetetom da ga kolju njoj na oci, koliko je arlaukala za telefonom. Feminizam, prava zena i kojekave slobode su do ovoga dovele. Ovakve ubrzavaju proces depopulacije.

UH!

..KAKO bi je šakama u stomak ubio uffff .....

No edeb

Zena je histericna , nenormalna definitivno. Zensko sam ali se grozim nevaspitanoh zena koje ti djete "presjeku" na pjesackom prelazu( uvijek zenako, boli je briga- nije njeno). Ali ovi sadisticki komentari su jos nenormalniji. Bolesnice, lijeci se. Ljudi su bez edeba i respekta prema drugim bicima. Zene histericne, muskarci siledzije, a i jedni i drugi samozivi.

Katy

Jao sto smo hrabri iza tastature . Koji bolesnici.

hahahahahah

ovako cetvorogodisnjaci imaju napade histerije kada im mama u samoposluzi nece kupiti cokoladu.. hahahahahahahah odrasla zena za volanom?!?! hahahahahah

/ Najnovije