Divljački pohod u Splitu: Porazbijao gradski autobus, putnici vrištali

Radiosarajevo.ba
Divljački pohod u Splitu: Porazbijao gradski autobus, putnici vrištali
Foto: Screenshot / Napad u Splitu

U Splitu je jutros zabilježen divljački pohod jednog muškarca koji je porazbijao gradski autobus "Prometa" koji je vozio na relaciji Trogir - Split, javlja Dalmacija Danas.

Iz Policije su rekli da su dojavu zaprimili jutros u 6 sati i 30 minuta, nakon čega su izišli na teren. Demoliranje se dogodilo na području Svetog Kaja, u Salonitaskoj ulici, kada je muškarac zaustavio autobus, otrgnuo brisač i počeo mahnito udarati po staklima.

Prilikom dolaska policije na mjesto događaja, počeo je bježati, a policijski službenici su ga uspjeli stići i uhvatiti. Nakon toga je odveden u bolnicu, gdje je zadržan po preporuci doktora. 

"Na staroj kaštelanskoj cesti zaustavio se autobus i onda se dogodio napad na imovinu tvrtke, ali i na sigurnost zaposlenika i putnika. Ovaj će autobus vjerojatno duže biti van upotrebe, a ugroženi su bili zdravlje i životi putnika", rekao je direktor preduzeća Promet - Miroslav Delić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije