Zadatak učenicima na vjeronauci zgrozio i direktoricu škole

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

bran

Mozak bye-bye!!!

Nbs

Za sta zpremaju djecu za novi jasenovac

So

Srpski vojnik iz Bosne ?! Pijana spodoba sakrivena na brdu, a ispred njega top .. a mozda i onaj Stevandić sto upada civilima u kuce i teroriše komsije..

Mostar

Sto se jednako ili vise nad mladim muslimanima Bosnjacima kad po zapadu Bosne tekbiraju i allahuekberaju u maskirnim uniformama? Licemjeri

Gost

Puno gore stvari se uče diljem BiH. Ima mjesta gdje pravni poredak ove tzv. države uopće ne dopire. Neke kasabe tipa Gornja Maoča.

071

@bran Vjeronauka u 21. vijeku je inače "mozak bye-bye".

LEONE

Idiot je svako ko salje djecu na vjeronauku. Ispiraju im mozgove cim prohodaju, vucaju ih po crkvama i dzamijama, a ono sto treba da znaju o svojoj vjeri u pet recenica mogu dobiti kod kuce. Pa kad odraste, negdje sa 16 godina, neka odluci da li ce ici na vjeronauku ili ne.

Jasenovac

To je ta NDH!

678

Da, ali ni u BiH nije bolje. Vjeronauku treba izbaciti iz škola! Ko hoće vjeronauk, neka šalje djecu u vjerske objekte. Pored toga, vjera i nauka ne idu skupa! Ta dva pojma su kontradiktorna, i poništavaju se!

/ Najnovije