Direktorica osnovne škole pokušala objasniti: Otkud Kristijan Golubović u učionici?

3
Radiosarajevo.ba
Direktorica osnovne škole pokušala objasniti: Otkud Kristijan Golubović u učionici?
Foto: PrtScr / Kristijan Golubović i Tamara Jakšić

Reality učesnik i bivši kriminalac Kristijan Golubović objavio je video sa simanja spota u osnovnoj školi na TikToku.

Nakon objave na TikToku brojnim portalima obraćali su se roditelji kako bi ukazali na snimak i posjetu Golubovića osnovnoj školi 'Đura Jakšić' u beogradskom naselju Cerak u Srbiji. Ispostavilo se da je u pitanju bilo snimanje spota hip hop grupe Crni Cerak, piše Nova.rs.

Kako se osuđivani kriminalac našao u osnovnoj školi, pokušala je da objasni profesorica Tamara Jelić, direktorica osnovne škole 'Đura Jakšić', koja se uživo uključila u jutarnji program Probudi se.

Ministar Dizdar: "Novi napad na povratnike, uz upotrebu vatrenog oružja!"

Ministar Dizdar: "Novi napad na povratnike, uz upotrebu vatrenog oružja!"

"Jučer sam dala izjave da mi se gospođa Srna Lango obratila da pomognem grupi Crni Cerak da ustupim jednu učionicu za snimanje spota, koji je usmjeren protiv nasilja koji govori na neki specifićan način o devijantnim pojavama u našem društvu. Ja sam se složila da je to najbolje uraditi u vrijeme vaskršnjeg raspusta. Međutim, poslije toga su mi se obratili i rekli da iz nekih tehničkih razloga ne mogu tog dana, da li bi to moglo 19. aprila, dogovorili smo se da to bude poslije nastave sa najboljom namjerom da bude snimljen spot koji je u duhu borbe protiv nasilja", navodi direktorica.

"Organizvoali smo dežurstvo, nikakvih problema, nikakvih incidenata tokom tog snimanja nije bilo otisla sam kući na par sati sa namjerom da se vratim. Javljeno mi je da je u skolu ušao Kristijan Golubović. Ja sam se iznenadila, jer takav dogovor nije bio niti je iko to pomenuo niti je iko to znao. Vratila sam se u školu, porazgovarala sa momcima, pitala otkud to? Kažu da on glumi u njihovom spotu i ja sam rekla da, naravno, da se to tako ne radi da se trebalo to da kaže da je to vaspitno obrazovna ustanova i završili su još par kadrova koje su postavili i oni su otišli", tvrdi direktorica.

Direktorica tvrdi da djeca u spotu nisu djeca Osnovne škole 'Đura Jakšić', već iz neke druge škole.

Međutim, neka djeca su ipak ispred škole iskoristili priliku da se slikaju sa Golubovićem, te da potraže autograf od reality učesnika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije