Direktor škole otkrio razlog zbog kojeg je otac brutalno pretukao sina na maturi

3
Radiosarajevo.ba
Direktor škole otkrio razlog zbog kojeg je otac brutalno pretukao sina na maturi
FOTO: Screenshot / Sve se dešavalo na proslavi mature

Bojan L. uhapšen je nakon što je u ponedjeljak u dvorištu jedne osnovne škole u Doljevcu, naočigled brojnih učenika, svog sina izvukao iz gužve i krenuo da ga brutalno udara nogama.

Prema medijskim saznanjima, osumnjičenom je smetalo to što se njegov sin druži sa osmacima.

Osumnjičenom je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati, a prema informacijama, saslušanje Bojana L. u tužilaštvu je danas.

Njemu su određene i mjere predviđene Zakonom o spriječavanju nasilja u porodici - udaljenje iz porodičnog doma i zabrana prilaska žrtvi nasilja u porodici.

Kako je ispričao direktor škole „Vuk Karadžić“ u Doljevcu Goran Ilić, ocu dječaka je zasmetalo što se veseli sa osmacima, koji su proslavljali kraj godine.

"U ponedeljak su učenici organizovali proslavu i trubače na igralištu i pomenuti učenik, inače đak sedmog razreda, pridružio im se, pošto se družio sa nekim osmacima. Otac je saznao da mu je sin sa osmacima i to mu se nije dopalo, pa je došao, izvukao ga iz gužve, oborio i udarao", rekao je Ilić, piše NovaS.

Upozoravamo da je snimak UZNEMIRUJUĆI:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije