Dijaspora Crne Gore zabrinuta da je država zbog nove vlasti na ivici ambisa

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N. Kremic

Srpska pravoslavna Crkva če i dalje u ime Velikosrpskog nacionalizma skrivajuči ga iza pravoslavlja i Isusa Hrista, uvijek napadati manje i nezaštičene narode u svome komšiluku. Sve dok se ti narodi sami ne zaštite od agresora. Velikosrpski Nacionalisti znaju da se približava kraj Genocidnoj republici srpskoj u BiH. Čak i zemlje koje su u EZ zagovarale osnivanje Genocidne RS u BiH, misleči da če tako postignuti mir na Balkanu i da če Srbija i Hrvatska prestati sa svojim veliko srpskohrvatskim nacionalizmom, uvjerile su se da su pogriješile, i odlučile su BiH vratiti njeno opljačkano dostojanstvo kroz ukidanje sramotnih entiteta i stvaranje državno uredženje poput zemalja u EZ. Crna Gora če izdržati napade Veliksrpskih Fašista koji se skrivaju iza Pravoslavne Crvke Srbije podpomognuti Prosrpski orijentisanim demokartskim partijama Crne Gore predvodženi odmetmikom Krivokapićem i njegovim podrepašom Abazovićem, samo zato što če BiH stati u idbranu Crne Gore!

Cg

Hahaha, pa ovo je baš smiješno! Oni su zabrinuti vani, a crnogorski narod u CG je glup, i ne zna ništa! Oni vani bi uređivali zemlju onima koji žive u svojoj zemlji. Da li je moguć ovoliki debilizam, i bezobrazluk!

Gost

Sve su prilike da ce Crna Gora pasti bez ispaljenog metka !!

Sasa

Srbi tj Srpska politika gradjansko I demokratski zele samo tamo gdje su apsolutna vecina. Gdje nisu tu ne zele jer onda ne mogu blokirati drzavu. Zato traze zajednice opstina na Kosovu i zato laprdaju u CG, Srbin bez mehanizma za blokadu po vidjenju SPC i Srpske politike nije Srbin.

/ Najnovije