Dežulović o Matijanićevoj smrti: Da je hitnu zvala žena Plenkovića, da li bi rekli da piša u lonac?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gazija,Travnik

I ja svaki dan je... majku sda teroristima i hdz fasistima i njihovim famelijama.dabogda im djeca bolovala od najgorih bolesti koje postoje,sta rade od drzave i naroda.

Svjedok

Dezulovic i jos nekoliko hrvatskih novinara su velikani koje ce hrvatski sistem ubiti sto prije na ovaj ili onaj nacin,a do tada rado ih citam,jer drze me covjekom.Upotpunosti se slazem sa Dezulovicem ma sto god napisao,a ova konstatacija da je hrvatska bezsmislena i bezkorisna drzava vrijedi i za BiH,Srbiju,Sjevernu Makedoniju,Crnu Goru,Kosovo i vjerojatno je Slovenija drzava koja ide ka boljoj buducnosti,a ranije pomenuti ce izgoriti u svojoj mrznji,korumpiranosti,lopovluku i zelji da se one druge unisti.

A tvoji srpski zlocinci

I ja svaki dan je... majku sda teroristima i hdz fasistima i njihovim famelijama.dabogda im djeca bolovala od najgorih bolesti koje postoje,sta rade od drzave i naroda. ka Gazija,Travnik Mozda bih se sa tobom i slozio da si jos pomenuo snsd,sda i one ostale koji mastaju o klanju.

Ljiljan

Bravo dečko odlično očitana lekcija krivoustoj marvi,austro-ugarska kopilad čeških korijena

Jole

Mozda bih se sa tobom i slozio da si jos pomenuo snsd,sda i one ostale koji mastaju o klanju. ka A tvoji srpski zlocinci medvjede jedan citaj pazljivije sta pise

Ivana Jeftić

Thoughts and prayers žohari, thoughts and prayers. (Do sad ste imali bijedu i siromaštvo u vašim malim septičkim jamama a od sad će te imati samo glad i smrt)

Duduk

Dezulovic i jos nekoliko hrvatskih novinara su velikani koje ce hrvatski sistem ubiti sto prije na ovaj ili onaj nacin,a do tada rado ih citam,jer drze me covjekom.Upotpunosti se slazem sa Dezulovicem ma sto god napisao,a ova konstatacija da je hrvatska bezsmislena i bezkorisna drzava vrijedi i za BiH,Srbiju,Sjevernu Makedoniju,Crnu Goru,Kosovo i vjerojatno je Slovenija drzava koja ide ka boljoj buducnosti,a ranije pomenuti ce izgoriti u svojoj mrznji,korumpiranosti,lopovluku i zelji da se one druge unisti. ka Svjedok Sve si odlično napisao

/ Najnovije