Danas se u Beogradu održava Vučićev miting: 'Ovo je skup za sve obične, dobre ljude Srbije'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Odza

O dargi odza danas je Petak utjeraj mi po Adetu kozni metak. ka Bosanac dobices ispunjenu .....ZELjU

Niti ste dobri

još manje obični , vi ste rak rana ove planete !

NM

Opet litaju ko ‘91

Elmedin Dino Kon

Kad srbin pobije 71- bosnjacko djete na Kapiji u Tuzli ne zali ni BiH. Kad srbin pobije 8 srpske dece u Beogradu, zale i Bosnjaci u BiH. Sve voljom kvazibošnjaka u oktroisanoj vlasti. Niko nece pomisliti da su bosnjaci empaticni, a srbi bahati i zli, vec da su politicari, vodeci predstavnici bosnjacke populacije u Bosni, podprdne muhe Dodiku i Vucicu i Putinu. Osjecam se ponizen voljom Konakovica i halase.

Balak

Koja zabokrecina, za nepovjerovati.

Ljiljan:***

***

Jole

Kad srbin pobije 71- bosnjacko djete na Kapiji u Tuzli ne zali ni BiH. Kad srbin pobije 8 srpske dece u Beogradu, zale i Bosnjaci u BiH. Sve voljom kvazibošnjaka u oktroisanoj vlasti. Niko nece pomisliti da su bosnjaci empaticni, a srbi bahati i zli, vec da su politicari, vodeci predstavnici bosnjacke populacije u Bosni, podprdne muhe Dodiku i Vucicu i Putinu. Osjecam se ponizen voljom Konakovica i halase. ka Elmedin Dino Kon nisi se bunio kad je ridjobradi unistio tuzbu protiv srbije?!?!?

Hajde da vidimo

Koliko majmuna če se okupiti danas da kriminalca i diktatora .

/ Najnovije