Dalmacija u problemima, ugostitelji u panici: Otkazuju se rezervacije...

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sv

sve ce vas amerika i prodani brisel zrtvovati, za interese malog broja milijardera koji zele upravljati svijetom, a vi podrzavajte nacizam sada i podrzavajte azov

Habuhabuhabu

Opet ću morati paziti da ne satarem one babe po magistrali što šetaju sa tablama "apartman". Biće ih sijaset. "Zimmer"

Guest

Na kraju ce opet biti, dajte nam bosance. Treba HR more bojkotovati.

Pošteno

Sada će i Bosanci odlazi.

FORZA

Vi tzv sijaset Bosanci za Vas je Turkiye, bolje da ne dolazite u Hrvatsku

Oluja

Navalit cu turisti u sarajevski psaluk. Mašala

Ekshi

Vi tzv sijaset Bosanci za Vas je Turkiye, bolje da ne dolazite u Hrvatsku ka FORZA e zbog ovog komentara ispada da smo mi 1992 sa pogresnima se udruzili. Trebali smo sa ovim drugim pola Jadrana fino prisvojiti. Makarsku r.

SOS

Normalno u majcicu tursku, bjednici nikad nece te vi dobaciti do nivoa turizma turske, utopio se svaki bosnjak dsbogda, koji vama dodje, pored ulcinja, neuma i naravno turske, a vi ni slucajno na planine lijepe BiH, svako auto rh tablica kamenovati.

Croatia

Ne trebate nam vi Bošnjaci, vi idite u Tursku.

/ Najnovije