Dačić: Srbija nema namjeru da ratuje sa bilo kim niti je ikada imala

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gica prasac

Lijepe riječi su ukras!

gazija5555

hahahahhahahahahahhahah sto me nasmija.... hahhahahahahhahahhahahahahahahha hahahahhahaha

Ho

Lijepe riječi su ukras!

Nikolica s prikolicom

Ni Putin nije imao namjeru, ali mu se omaklo. ..:))... Znate ono, historijski teritoriji, denacifikacija, demilitarizacija i šta sve ne, takvu kartu se danas izvlači iz rukava. Uostalom, ako netko danas misli da postoji međunarodno pravo, pravda i UN, tajživi u velikoj zabludi. Sve je to u trenutku ukinjeno s ruskom agresijom na Ukrajinu. Ni prije to nije postojalo, ali nam nisu rekli na TV. :)))

AsAsova

HAHAHAHHAHAHA Ovaj ima strasnu robu.. mozda se najeo veljinih cevapa pa poludio skroz.. Miroljubiva zemlja koja je 5 ratova izazvala u zadnjih 30 godina..

Nikolica s prikolicom

PS: međunarodno pravo i pravda je oksimoron, kao i data riječ političara.

Nikolica s prikolicom

PS2: - Ako nam daju naizbor EU ili Rusija, biram Rusiju (Dačić, u trenutku duševnog rastroja :))..)

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Koel

Idi malog slobe sto laze ili ga pamcenje ne aluzi kakav hinjavi podlac

Ljuta Krajina sila nebeska

Klica vam je zločinačka!

Mehmed.Ima H

Hahahahha, rekoste i 90-te pa napadoste Sloveniju, pa Hrvatsku, napraviste ratne zlocine u Vukovaru, bombardovaste Dubrovnik, granatiraste Sarajevo 4 godine,napraviste genocid,onda opet ratne zlocine na Kosovu, sad ni sa jednim komsijom niste u dobrim odnosima....koja izjava....

Ovaj krmak prespavao od 1991 do 2022.....pa ko je onda ratovao

???

zong

Covjek

Kako da ne. Vi ste cestit i miroljubiv narod, od vas dolazi samo dobro. Olos, smustljivci, otimaci, razbojnici, TO STE VI Lazovi i prevaranti.

/ Najnovije