Dačić o sankcijama Dodiku: Imali su s njim urednu komunikaciju, ne razumijem...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Milos

Pozdravio te milošević kaže da te ove godine očekuje.

Zong

Meni zao ovih Srba, sve je zavjera u njihovim malim mozgovima.

Azazel

Stize Patuljak pevaljka, udarna prdibaba

superhik

E zato što ste s njim imali urednu komunikaciju slijede i vama sankcije .

Shadow

Dacicu, ja nisam Bosnjak, nisam ni Hrvat, ali evo da ti kazem da seres pretjerano!!! Sta se ti, Slobin potrcko, tripujes da imas nesto reci za spas Srba??! Ti i tvoj sef ste im nanijeli svo zlo svijeta!!!

AB

Srbi i Hrvati su nebitni za stabilnost BiH. Ti si Dačiću najobičniji lažov. Srbi i Hrvati imaju rezervne države i na kraju će završiti tamo gdje ih vode nacionalisti poput tebe, Vučića, Vulina, Milanoviča, Dodika, Čovića, Raspudića i ostalih nacionalističkih galamdžija bez jaja !

/ Najnovije