'Ajde / Dačić: Nemoj da me farbaju - ja sam kao Broj jedan iz Alana Forda, sve pamtim

25. 12. 2020. u 20:57:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je jučer da taj parlament nikad nije bio „pozorište“ pa da se u njemu pričalo samo o tačkama dnevnog reda, već se uvijek govorilo o poliičkoj situaciji u društvu.

On je naveo i da je „narodski tip“ koji se vodi osjećajem, za razliku od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji „gleda u istraživanja“.

Na pitanje o zahtjevima opozicije, upitao je: „Da li to Demokratska stranka traži razdvajanje predsedničkih i parlametarnih izbora, koja ih je spojila i čiji je predsednik Boris Tadić skratio svoj mandat? (...) Nemoj da mi pričaju o funkcionerskoj kampanji, kad se nisu skidali s televizije! Nemoj da me farbaju, ja sam kao Broj jedan iz Alan Forda, sve pamtim!“, rekao je Dačić.

Govoreći o epidemiji korona virusa, rekao je da će primiti vakcinu koja je prošla provjeru ako mu zdravstveno stanje to dozvoli, dodavši „zvanično sam sladak“ – ima povišen šećer.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA