Dačić uputio sramotnu poruku Komšiću: "Možeš samo sa minareta da lažeš"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Martić

Dobro mu je rekao. Komšo je potrošen, bošnje ga se odriču samo to ne pokazuju otvoreno.

09

Ne vidim po čemu je sramotna izjava Dačića ,da vidi Bosnu i Hercegivinu kao zemlju ravnopravnih naroda : Srba, Hrvata i Bošnjaka. A, možda je vi tako ne vidite, kad vam je ta izjava sramotna?!

miki

Četničko unuče koje su muslimani birali da im bude hrvat. Pa umreću od smeha :)))))

žitorađe

Mali slobice , ejjjjj....da se nisi , jel te bre, nešto prepao , ili ti ....da te neko nije južio, ....ili šta ja znam , da ti nije u snu došao veliki vožd , pa se ti zaneoooooo, ...???.... PS ; slo , cro, makedonija ,bih, monte negro, kosovo , ....a ti još uvjek tu , na šimi peticama , i seruckaš, i prduckaš, ....aaaaa

Jao

Kako bi volio ovog patulja sresti negdje :D

JA1

A ko je u stvari ovaj Dacic pa da se o njemu ovdje pise i o njegovim izjavama. Jel on neko bitan ovdje? Da nije on iz Foče? Ja stvarno ne razumijem.

Hamza

Kepec iskompleksirani :) dzaba kmečiš ništa od novog mandata prc.

Gost

Patologija s produženim dejstvom.

Dnevni red

PA KAKO CE SUTRA POGLEDATI U OČI SVOM NAJBOLJEM PRIJATELJU HALIDU BEŠLIĆU NAKON OVAKVE IZJAVE SRAM GA BILO, A BOSNJE NIKAD PAMETI DA DOĐU

011

Vidi mu glave ko stara cipela HAHAHAHAHA

Nema

Gonite ovo govno cetnicko vise sa portala. Olos cetnicki. Govno ignorisati maksimalno

dP

Sramotno pisana izjava... Po čijoj ocijeni ?

Provala

Odavno nije bilo bolje politicke provale na Balkanu od ove - četnički unuk na osnovu muslimanskih glasova zastupa Hrvate. Bravo ministre! Jos nesta da dodam - Komisc voli da kaze da Hrvat. On je iz mjesanog (H-S) braka, udat za muslimanku i jos Zlatni ljiljan. Ja bih rekao ni "H" od Hrvata.

Ddd

F u j D A C I C U

Guest

E moj Dačo koji si ti čoban

/ Najnovije