Dačić: Atentat na Trumpa posljedica kampanje mržnje. Nešto slično se sprovodi i u Srbiji

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne poredi

Neporedi Trampa sa gov nima, ka Pasiji sine Neka tvoja duša pronađe mir sa sobom

Cune

Klovnovi u najvecem cirkusu u evropi opet nest se zale

Cune?

Klovnovi u najvecem cirkusu u evropi opet nest se zale ka Cune Je li sve ok kući? Opet traume?

Znaš pašče

Je li sve ok kući? Opet traume? ka Cune? Kod cuneta je sigurno o.k.jer nema fobiju progona .Vi trebate da se zapitati Jel kod vas sve u redu.A kako iz dana u dan vidimo bogami zabrinjavajuće je stanje .Podjitno vas treba u karantene jer vaša bolest psihopatija je neizliječiva.Takve nebulozne se samo mogu od vas čuti.

Guest

da tačno samo što ti i svi takvi ko ti širite mržnju prema svim drugima

Ovo je sve protiv Srbije.😂🤣

E jado 99% amerikanaca ne zna gdje ste ni na karti,a ne da postoite.Samo se vi nadajte da će vam ovaj jadni bijedni i čemerni starac pomoći hoće kao prvi put dat će olovku Vučiću.Svakom ko pređe 65 treba zabraniti da se kandiduje za predsjednika.Tramp,Bajden ne zna se koji je gori i jadniji.Našta si Ameriko pala na dva starca da se biju za vlast.

Tatar

E odavino te nisam čuo da govoriš istinu niti ti ni tvoj šef samo što u Srbiji jedino vi i šaka vaših pristalica doista sije opasnu mržnju zbog nemoći da ostvarite vašu sablasnu nakanu

Prošlo vrijeme

U Srbiji se ništa slično ne sprovodi nego se več provelo ubistvom Đžindića ili Stambolića dok si ti bio desna Miloševićeva ruka.

Potrazi strucnu pomoc

Kakvi su samo ovo bolesnici u vlasti u susjednoj drzavi!

Vučić

U pokušaju atentata na predsednika Vučića lakše je ranjen Donald Tramp,a saučešće je izjavio predsednik Bajden porodici Kenedi.🤣😂😅

***

***

Au jarane odlaze i iz Slovenije.

***

***

***

/ Najnovije