"Da nam nisu uzeli more - i mi bismo imali luku": Orban, ipak, ljetuje u Hrvatskoj

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hitler is naseg sokaka...

....smece fasisticko.

Bosanac

Sta ce ciganima prljavim madjarskim more okupaj se madjar vec kad si na moru mamu ti madjarsku cigansku

Ljiljan

Krvači su austro-ugarska kopilad čeških korijena !!

sparco

Hrvatska mora prestati svojatati katolike BiH. Nisu oni njena dijaspora. Ne potocu iz te drzave. Nisu njen narod! Ne nose ime nacija Hrvati po drzavi Hrvatska, vec po Kraljevini SHS/YU koje odavno nema. Nikad nije postojala nacija drzave Hrvatska u BiH do Dejtonskog ustroja! Ugradise laznu konstituentnost “naroda”. Stop neutemeljenom paternalizmu drzave Hrvatska nad gradjanima BiH! ka DB Stvarno si neznan.Vjera nema veze sa etničkom pripadnosti.Po tom tvojem u Srbiji su Bošnjaci Srbi muslimani.Kinez kada dođe živjeti u Bosnu je Bošnjak.Njemački ptičar bi bio Bosanski ptičar.Ja kao Hrvat gdje god da odem sam Hrvat i zato nelupaj gluposti kad pojma nemaš.

Panzer

Lijepe riječi su ukras!

Panzer

Lijepe riječi su ukras!

Panzer

JA NIKADA NISAM ČUO NI VIDI DA NEKO KAŽE JA SAM NIJEMAC IZ ENGLESKE ILI FRANCUZ IZ ITALIJE.....DE TI KRVAČ AKO IMAŠ NEKI PRIMJER DA MI POKAŽEŠ !! ka Ljiljan

Panzer

Lijepe riječi su ukras!

hello

Dobri vicevi o Orbanu .užasna ljetna košulja..ha-ha . Razumijem. rečenica o tome ko je šta uzeo od mađarskog je zeznuta. Ja sam Mađar, živim u Budimpešti, rođen sam u Čehoslovačkoj. ako je neko čuo da su Mađari polagali pravo na mnogo teritorija, ali nikad nisam čuo da je neko polagao pravo na Hrvatsku. Znamo da Hrvatska pripada vama i uvijek je pripadala. U REDU? (Zapravo, Mađari Hrvate smatraju rođacima)

Nadimak

Kakvo iznenađenje da je večerao sa svojim podanikom Zoranom Milanovićem.

/ Najnovije