Crnogorski ministar: Prihvatit ću genocid u Srebrenici kada se "nedvosmisleno utvrdi"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cesare

Sta ti imas prihvatati jado jadni.

Damianusdarcus

Milion puta ponavljam... tražiti od četnika da prizna genocid je isto kao one idiote "ravnozemljše" ubijediti da je zemlja okrugla. Lako se debilu ufurati u neku stvar. Ne možeš ti sa budalama ni neriješeno i na kraju krajeva, treba ih pustiti da se provaljuju!

Guest

e nas bas zaboli u bosni za tvoje priznanje,nego ti bjedo gledaj kako ces sacuvat tu svoju crnu goru.Ima vucic da vas pridoda svojoj monarhiji

Zenica NK

Jadniče ne treba tvoje prinznanje nikome!

Kenjocit

zasto bi neko od nekog iznudio priznanje za nesto sto njemu nije vazno?

Još jedan od likova

Čim ti dovodiš u pitanje nešto što se desilo... Nažalost, desilo se!

svasta

Čuj sad četnici mogu legitimisati sudove. Oj pravdo ovozemaljska ima li te? Ovi nebih priznali ni ruski ni srbski sud ako nebi bio u njihovom interesu.

Genjacid

toliko ste svijetu omrzli tu pricu da je degutantno reci koliko ste je naplatili i da je onaj krepo sa kovacha to uradio zbog sarajevskih predgradja. A sad jedite se zlatnim kasikama na putu mladih muslimana u islamsku deklaraciju. Sta god to znacilo!?

Sudija

Taj vas genocid vam je napravio Alija kad je izjavio da ce zrtvovati mir za nezavisnost u namjeri da napravi islamsku drzavu u Evropi i kad je gurno tri naroda iz BiH u krvavi vjersko-gradjanski rat. Na Klintonov mig zrtvovao je par hiljada muslimana u Srebrenici i dinastija Izetbegovic vec decenijama za to optuzuje Srbe. Usput ste dodali jos par hiljada mrtvih u Srebrenici misleci da ce te se tako lakse docepati Republik Srpske. Malo morgen. Zbog Alijine lose taktike konacan rezultat ostaje 49% za Srbe - 4 kantona za vas muslimane.

Istina

Nedvosmisleno je bio Genocid nad BiH gradjanima Bosnjacima na cijeloj teritotiji , od tri agresora , Srbije , Crne Gore i R. Hrvatske i domacih izdajnika koji su i 41-45 , a i ranije bili na strani fasizma .. n

Šahovići 1924

Tvoje je da prihvatiš i osudiš pokolj genocidnih razmjera u Šahovićima 1924. Možda i Bošnjaci postanu svjesni velikosrpskih i crnogorskih zločinačkih namjera vjekovnih!

Habuhabuhabu

Čim mu vidiš facu, znaš da ništa ne konta. Odijelo i kravata tu sliku još zaokruže.

Suad

Pročitajte šta je rekao, ne čitajte samo naslov. Čovjek se poklonio žrtvama, ne znam šta bismo više od njega. Ne tražite problem tamo gdje ga nema.

Istina

To što su Amerikanci i Alija izmislili da satanizuju Srbe u svijetu, a njihovi nasljednici nastavili da pinavljaju ne znači da je istina ! Nijedan stručnjak koji je objektivan to neće nazvati tim izmišljenim terminom, genocid! Apsurdno, i vrijeđanje pravih žrtava genocida koji se desio u Jasenovcu, NDH logirima i Aušvicu!

Halo

U pravu je čovjek! To što bošnje pinavljaju ko papagaji nešto što nije, ne znači da moraju i drugi! Svaki pametan čovjek zna da u Srwbrenici nije bio genocid, nego izgubljena bitka muslumana! Naoružani mzslimanski vojnici pobijeni! Žene i djeca evakuisani odatle! Gdje je tu genocid?!

Halo

U pravu je čovjek! To što bošnje pinavljaju ko papagaji nešto što nije, ne znači da moraju i drugi! Svaki pametan čovjek zna da u Srwbrenici nije bio genocid, nego izgubljena bitka muslumana! Naoružani mzslimanski vojnici pobijeni! Žene i djeca evakuisani odatle! Gdje je tu genocid?!

/ Najnovije