Crna Gora ukida policijski sat, upućena obavijest i muzičarima

0
AA
Crna Gora ukida policijski sat, upućena obavijest i muzičarima
Fena / Crna Gora / Ilustracija

U Crnoj Gori od sutra se ukida policijski sat tj. zabrana izlaska iz objekta stanovanja od ponoći do pet sati kao i zabrana međugradskog saobraćaja vikendom, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Iz tog resora kazali su da će, usljed povoljnog trenda epidemiološke situacije, od sutra do 20. maja, važiti nove, liberalizovane mjere.

"Termin izvođenja muzike uživo u baštama ugostiteljskih objekata pomjera se za sat, i dozvoljava se od 19 do 22 sata", rekli su iz Ministarstva.

Oni su pozvali sve građane i privrednike koji su pokazali zavidnu svijest o značaju očuvanja javnog zdravlja da nastave da poštuju propisane mjere i apelovali su na sve inspekcije da još revnosnije obavljaju kontrole.

"U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, ponovo i bez odlaganja biće aktuelizovane zabrane međugradskog saobraćaja i vremensko ograničenje slobode kretanja", rekli su iz Ministarstva zdravlja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije