I Crna Gora osudila stav HAZU-a i pozvala na dijalog

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pa da

Razumijem brigu za državom i njenim interesima - ali kada akademci odu od realnosti i počnu poput nekada SANU da vode "politiku" onda fukara treba dobro da se zabrine.

Ljiljan

Najnakaradniji narod kojije otpao iz bivše smrdoslavije su krvači!

Postoji jasna Deklaracija EU o zastiti ljudskih prava nacionalnih manjina! I mi u BIH cemo se u potpunosti pridrzavati i prihvatati kada su u pitanju hrvati u BIH kojih ima izmedju 3 i 4% od ukupnog stanovnistva!

.

Banja

HAZU samo kaže da se u BIH moraju poštivati prava Hrvata ili da oni demokratski ko konstituivni narod lepo se odvoje od Bosne sa svojom Herceg Bosnom. Ša je tu loše? Pa ne objavljuju oni rat i ne vuku linije ko onaj memorandum SANU 1986g. Nempoštuje se odluka Ustavnig suda i šta im drugo preostaje nego da se svi raziđu mirno.

Peacemaker

Kako su suge uhvatile fursata, ne zaustavljaju se! Samoce napraviti neprijatelje na sve strane, ali sami su krivi za svoje gluposti.

ZA LJILJANA?

A STA STE VI, MUSLIMANI SA PREZIMENIMA SRBA I HRVATA I JOS NJIHOVO CVIJECE! ! IZMISLJENI BOSNJACI!!!!!

Veži konja di ti Aga kaže

HAZU samo kaže da se u BIH moraju poštivati prava Hrvata ili da oni demokratski ko konstituivni narod lepo se odvoje od Bosne sa svojom Herceg Bosnom. Ša je tu loše? Pa ne objavljuju oni rat i ne vuku linije ko onaj memorandum SANU 1986g. Nempoštuje se odluka Ustavnig suda i šta im drugo preostaje nego da se svi raziđu mirno. ka Banja Zašto bi se odvajali od BiH kad je to naša Domovina koju nam osporava izmetbegovic&Co. BiH je moja u CJELINI sa mojim cvjećem i pravoslavcima!Amin

Veži konja di ti Aga kaže

Lažne vjesti za svetosavske navijače

Ljiljan

A STA STE VI, MUSLIMANI SA PREZIMENIMA SRBA I HRVATA I JOS NJIHOVO CVIJECE! ! IZMISLJENI BOSNJACI!!!!! ka ZA LJILJANA? hvala bogu pa nemam ništa sa servima/slugama(današnji srbi krivoslavci)koje su Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge konjušare I tako to a boga mi ni sa krivoustim krvačima austro -ugarskiim kopilanima čeških korijena!!

/ Najnovije