Cijene u Hrvatskoj nastavljaju zgrožavati: Za dvije pizze u pekari dali 200 KM

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Ići na odmor i to u inozemstvo nije za ljude bez love. Tko ima neka plati i neka ne kuka ili neka ostane kući.

Tko jeee?

tAnteeee...

Da hoce proci sezona vise...dobro je vise sa...

...zalopojkama sa Jadrana. Ima cjenovnik na zidu, pa procitaj. Ako znas uslikat racun i stavit na drustvene mreze, garant znas naci cjeovnik u OBRTU! U suprotnom, volja ti na Trebevic, volja ti na Vrelo Bosne, ponesi frtalj panje i pastetu.

Ma ne, ali objektivno, zasto idete na Jadran??

Toliko prelijepih mjesta po BiH nadomak ruke, 20 minuta uvrhglave autom od grada, poneses za piknik i provedes se ma samo tako. Potrosio tamo i natrag 3-4 litre goriva i ostalo kao i da si kod kuce bio?!? Ide ono, pa ide, pa onda otamo kuknjava! Ma dajte vise, dosadni ste sa tim kukanjem oko cijena!

Hahha

Budala se od para najlakse razidje. Nek su debila oprzili.

Maksimalan

Samo vi trcite u rvacku, pa ako do sad niste skontali da su ljudi tamo losi (vecina, cast izuzetcima) onda nikada necete ni skontati, a nas iz BiH nevole nikako, zato debilcine ne idite tamo

Buhahaha

***

Buhahaha

Ići na odmor i to u inozemstvo nije za ljude bez love. Tko ima neka plati i neka ne kuka ili neka ostane kući. ka Gost Mislis na los medjugorski trip?

nasvasta

SDA fake a svi imaju vile apartmane i putovnice .Stoko sitnog zuba zatvorili vas u tor da blejite za njih pred izbore svako bleee jedan glas.

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Tuner

Ako nema cjenovnik objesen da se vidi trebao mu je inspekciju Zvati

Nisam@Robot.

800 kn = 106,47 Euro to mora da je neka sala ... Pica u Becu kosta 7-8 eura ... Salite se zar ne ...

Duduk

Šta! Uu Hrvatskoj se treba potrošit puno para ja ja sam mislio da je dovoljno što sam došao i trebala bi im biti čast pa mi davati za onoliko koliko mislim da treba dati. Znate idem u Albaniju pa ako je i skupo neka jer ionako puno naših iz BiH drže hotele, apartmane...

Opa

Eee jesu ga opleli. Ali evo jučer sam u Biberonu u Splitu nakon shopinga u Dechatlonu maznuo jumbo pizzu sa ženom za 85 kn. Nije skupa kad vidim koliko košta obična pizza u Barhani, Picolo Mondu i sličnim top pizzerijama u Sarajevu.

/ Najnovije